Auto delovi Smart

15% POPUST ZA SVE TELEFONSKE PORUDŽBINE

Pozovite naš korisnički centar 060 63 33 685 i proverite cene delova za Vaš auto

Auto delovi Smart
Auto delovi Smart cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din

 Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...

smart auto patosnice

Auto delovi Smart

 

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Smart vozila – amortizeri za Smart vozila, hladnjak za Smart vozila, set kvacila za Smart vozila, far za Smart vozila, filteri za Smart vozila, ulje za Smart vozila, veliki servis za Smart vozila, mali servis za Smart vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Smart, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Smart auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Smart auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 9.00 do 17.00h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Smart auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 

 

 

Najbolja ponuda auto delova za Vaš smart na jednom mestu. Brzo i lako pronađite najkvalitetnije auto delove za sve tipove Smart automobila: auto delovi za Smart Crossblade, Smart ForFour delovi, Smart ForTwo delovi, delovi za Smart Roadster… Auto delovi za Smart vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti! Delovi kupljeni kod nas u potpunosti su ispravni i podležu zakonskoj garanciji.

Ukratko o fabrici: 

Smart je nemački proizvođač automobila sa sedištem u Boblingenu, a gotovo je u potpunosti u vlasništvu Daimler Ag. Smart automobili proizvode se u Francuskoj u gradu Hambachu i u Novom Mestu u Sloveniji. Do 2015 godine oni su proizveli više od 1,7 miliona automobila Smart Fortwo. Najveći razlozi koji su doprineli proizvodnji Smart automobila su velike gužve u gradovima i pritisak na okruženje. Zahvaljujući svom jedinstvenom celokupnom konceprtu Smart automobili dokazuju da automobili mogu unaprediti život u gradu, a ne da ga ograničavaju. Smart veliki značaj pridaje maksimalnoj bezbednosti u minimalnom prostoru sa aktivnim i pasivnim sigurnosnim sistemima.