O nama

KOd nas možete kupiti auto delove potrebne za održavanje Vašeg putničkog vozila. 

Naša misija je da klijentima obezbedimo bezbednu vožnju uz kontrolisane troškove održavanja i minimum uloženog truda i vremena.

Naša internet prodavnica je specijalizovana za prodaju auto delova za sve tipove evropskih i azijskih vozila, kao i brz uvoz auto delova iz magacina širom Evrope. 

Pretraga delova iz našeg kataloga moguća je samo po proizvođačkoj šifri delova. 

Pored same nabavke delova, mi pružamo i usluge ugradnje delova i redovnog održavanja automobila u našim partnerskim servisima – sve to pod najpovoljnijim cenama za skoro sve modele automobila. 

Naša kancelarija se nalazi Beogradu, auto delove isporučujemo u celoj Srbiji brzom poštom, a servisiranje vršimo samo u partnerskim servisima u većim gradovima.

Po čemu smo jedinstveni ?

Pružamo Vam mogućnosti koje do sada niste imali. Celo tržište auto delova u Srbiji sada je na jednom, Vama dostupnom mestu, gde god da se nalazite. To znači da možete sami da izaberite koliko ćete da platite za delove i uslugu. Mi Vam omogućavamo savete i punu tehničku podršku prilikom izbora, a tu je i naš servis.

  1. Imamo niže cene od prodavnica auto delova jer imamo niže troškove poslovanja.
  2. Imamo veći asortiman od klasičnih prodavnica
  3. Dajemo Vam ponude u tri kategorije – najjeftinije, najbolji odnos cena kvalitet i premijum brendovi
  4. Na jednom mestu dobijete i auto servis i auto delove. Mi garantujemo za kvalitet delova i servisne usluge.
  5. Štedimo Vaše vreme i novac!

Naš tim

Naša najveća vrednost su naši zaposleni. Svi mi volimo ovaj posao i radimo ga na najbolji mogući način. Poznajemo se preko dvadeset godina, a zadnjih desetak smo dosta radili zajedno. Od početka 2014. svoje vreme, ljubav i pažnju posvećujemo razvoju brenda Autology.


Bootstrap Image Preview

Aleksandar Marković 

Osnivač

Osnivačka titula lepo zvuči ali u stvarnosti to izgleda potpuno drugačije - prodaja, nabavka, borba sa dobavljačima, finansije, računovodstvo, logistika, IT, strategije, planiranje i razvoj, marketing, ljudski resursi, poslovna administracija... Nema slobodnog vremena.


Bootstrap Image Preview

Zoran Branković 

Šef korisničkog servisa

Najiskusniji član našeg tima, celodnevno je posvećen rešavanju svih Vaših zahteva. Ako Vam se po nekad učini da glasnije priča to je zato što ne čuje dobro (nikad nije ljut). Godinama pokušavamo da ga odviknemo od cigareta ali bez uspeha. U slobodno vreme gaji i krcka lešnike.


Bootstrap Image Preview

Predrag Marković 

Internet marketing

Možda je neskromno reći ali bez njega Autology ne bi postojao. Svoju počasnu poziciju koristi za dobrobit svih nas i bio bi potpuno zadovoljan ako bismo ga se setili bar jednom mesečno (kad mu stiže rata za kredit). Za kompijuterom je do ranih jutarnjih sati, a preko dana radi. U slobodno vreme čeka vizu.

Auto market 011 doo
Sedište: Ustanička 128a Lokal 8a
Maloprodaja: Tošin bunar 188 Lokal 12,13,14
11000 Beograd
PIB: 105791557

MB: 20461098

Direktor: 

Vesna Luković

Datum osnivanja: 

23.09.2008


Kontakt telefoni:

Prodaja: 

+381 (0)60 63-33-685

Administracija:

+381 (0)11 3471-182