Politika kvaliteta

Zadovoljni kupci su najvažniji pokazatelj kvaliteta našeg rada. Vaše poverenje obezbeđujemo kroz garanciju kvaliteta,  posvećenost Vašim problemima, najpovoljnije cene i odgovarajuće rezervne delove i uslugu. Upoznajte nas iz prve ruke – pružićemo Vam:
  1. Aktivnu podršku – naš korisnički centar prima pozive od svakog radnog 09 do 17h
  2. Preporuku i pravi savet prilikom servisiranju vozila, izbora delova i opreme, registracije i osiguranja vozila, nezgode na putu,. Smatramo da nema univerzalnog rešenja. Upoznajte nas sa Vašom situacijom i predložićemo Vam pravo rešenje u skladu sa Vašim mogućnostima. Pitajte sve što Vam nije jasno – tu smo da Vam pomognemo prilikom rešavanja problema. Naši zaposleni imaju veliko iskustvo u ovom poslu i rešiće Vam svaki problem.
  3. Prilagođenu podršku za profesionalne kupce. Firmama sa voznim parkovima, auto prevoznicima i taksistima nudimo usluge pod posebnim uslovima.
  4. Proverene brendove – svi brendovi sa kojim sarađujemo izabrani su jer su se dobro pokazali u Srbiji.
  5. Originalnost svih proizvoda koje prodajemo – Svi proizvodi koje naručite kod nas biće Vam isporučeni u fabričkom pakovanju uz odgovarajuću deklaraciju u skladu sa zakonima Republike Srbije. Proizvode nabavljamo direktno od fabrike ili od ovlašćenog distributera i ne ostavljamo prostor za propuste.
  6. Jednostavne procedure – bilo da se radi o naručivanju ili plaćanju, dogovaranju servisnih usluga ili reklamaciji svaki posao možemo završiti kroz telefonski razgovor ili preko interneta.
  7. Isporuku u standardnom roku od 3 radna dana. NAPOMENA –  Obzirom da neke od proizvoda isporučujemo direktno sa lagera naših dobavljača, može se desiti da dobavljač iz nekog razloga ne može da isporuči proizvod u obećanom roku. U tom slučaju imate pravo na povraćaj novca u punom iznosu.
  8. Kvalitet u pružanju servisnih usluga. Pažljivim izborom partnera obezbedili smo Vam da uz najpovoljnije cene dobijete odličnu uslugu u svakom od naših servisa. Svi servisu su provereni kroz višegodišnje poznanstvo i saradnju. Ukoliko niste zadovoljni sa uslugom, vršimo Vam puni povraćaj iznosa uplaćenog za uslugu ili uslugu u drugom servisu.
  9. Punu zaštitu prava potrošača. Poštujemo sve odredbe Zakona o zaštiti potrošača Republike Srbije.

Pošaljite nam podatke o Vašem automobilu i napravićemo Vam plan održavanja koji će Vam omogućiti značajne uštede.