Najpovoljniji auto delovi za Ford vozila

15% POPUST ZA SVE TELEFONSKE PORUDŽBINE

Pozovite naš korisnički centar 060 63 33 685 i proverite cene delova za Vaš auto

Ford auto delovi
Ford auto delovi cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Najpovoljniji auto delovi za Ford vozila

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Ford vozila – amortizeri za Ford vozila, hladnjak za Ford vozila, set kvacila za Ford vozila, far za Ford vozila, filteri za Ford vozila, ulje za Ford vozila, veliki servis za Ford vozila, mali servis za Ford vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Ford, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Ford auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Ford auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Ford auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Vlasnici Ford automobila mogu se odluciti za auto delove iz svih kategorija kvaliteta za razlicite modele ove americke marke: auto delovi za Ford Focus, delovi za Ford Mondeo, delovi za Ford Fiesta, Ford Ka, delovi za Ford Ramger ... Auto delovi za Ford vozila se mogu naci u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti!

Ukratko o fabrici: 

Godine 1903 u Detroitu Henri Ford osnovao je Ford Motor Company koja se bazirala na proizvodnju serijskih automobila. Kompanija Ford prodaje automobile i komercijalna vozila marke Ford i luksuzne automobile marke Lincoln. Ford poseduje 2,1% Mazde, 8% Aston Martina i cak 49% Jiangling Kina. Ford je drugi po velicini drugi proizvodac automobila sa sedištem u SAD i peti po velicini u svetu na osnovu prodaje iz 2010 godine. U Evropi Ford takode zauzima peto mesto. Fordov koncern danas je treci najveci svetski proizvodac automobila iza Dženeral Motorsa i Toyote, a zapošljava 350 000 radnika. Prvi model Forda bio je Model A, koji je imao 8 konjskih snaga, a do kraja 1913. godine, preduzece Ford Motor Kompani proizvodilo je polovinu svih automobila u Sjedinjenima Americkim Državama. Ford je prvi uveo masovnu proizvodnju automobila koristeci proizvodnu traku, što je omogucilo jeftino sklapanje automobila i vecu pouzdanost. U pocetku u fabrici se proizvodila mala kolicina automobila a samo dvoje ili troje ljudi je radilo na automobilu ugradujuci delove koji su kupovani od drugih proizvodaca. Godine 1908 pojavio se poznati Model T, obican auto bez nebitnih stvari a bio je karakteristican po svojoj visini, bio je mnogo višlji nego što je bilo uobicajeno. Od 1955 godine koncern je deonicko društvo sa sedištem u Dearbornu u MIcigenu, a 2003 godine tamo je proizvedeno 300 milionito Fordovo vozilo, Ford Mustang u kabriolet verziji. Osim Ford a koncernu pripadaju: Jaguar, Aston Martin, Land Rover, Linkoln, Volvo, Merkuri i Mazda. Ford svoje proizvodne operacije ima širom sveta, ukljucujuci sledece zemlje: Kanada, Meksiko, Kina, Velika Britanija, Nemacka, Turska, Brazil, Argentina, Australija i Južna Afrika. Ford takode ima ugovor o saradnji sa ruskim proizvodacem automobila GAZ. U prvih pet meseci 2010 godine prodaja automobila u SAD je porasla na 4,6 miliona automobila i lakih kamiona što je povecanje od 17% u odnosu na ranije godine. Uspon je uglavnom uzrokovan povratkom komercijalnih potrošaca koji su imali sve ali su prestali da kupuju tokom 2008/2009 godine, recesije. Aktuelni modeli automobila marke Ford: Ford Ka, Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Mondeo, Ford Galaxy, Ford Ranger, Ford Kuga ...