Citroen auto delovi

15% POPUST ZA SVE TELEFONSKE PORUDŽBINE

Pozovite naš korisnički centar 060 63 33 685 i proverite cene delova za Vaš auto

Citroen auto delovi
Citroen auto delovi cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din

 Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova ili patosnica za Volvo dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...

Patosnice za Volvo


Auto delovi Citroen

 

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Citroen vozila – amortizeri za Citroen vozila, hladnjak za Citroen vozila, set kvacila za Citroen vozila, far za Citroen vozila, filteri za Citroen vozila, ulje za Citroen vozila, veliki servis za Citroen vozila, mali servis za Citroen vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Citroen, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Citroen auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Citroen auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Citroen auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 

 

 

Citroen auto delovi predstavljaju važan deo našeg asortimana i u ponudi imamo delove za sve tipove Citroen vozila (Saxo, Xsara, Jumper, Berlingo, C1, C2, C3, C4, C5…). Auto delovi za Citroen vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti!

Ukratko o fabrici: 

Učen u Ecole Polytechnique, prestižnoj francuskoj tehničkoj školi, André Citroën je bio brilijantan inženjer. Glavna karakteristika mu je bila to što je uvek bio spreman na avanturu i imao kreativne i pre svega moderne dizajne. Njegov lični pečat ostaće sve do danas i predstavljati najupečatljivije osobine ove kompanije osnovane 1919 godine. Jedinstveni karakter ovih vozila ne može se naći ni u jednom drugu proizvođaču. Ime ovog brenda je takođe garancija kvaliteta i zbog toga Citroën nosi sertifikat kvaliteta za celu svoju prodajnu mrežu. Citroën brine i o životnoj okolini pa su delovanja ove kompanije usmerena i na rešavanje ekoloških problema u autoindustriji i popravljanju njenog imidža na ovom polju, što je u današnje vreme veoma značajno. U Francuskoj, Citroën ima 346 prodajnih mesta, preko 2310 sertifikovanih servisa i 321 oficijalnog distributera delova. U Evropi kompaniju predstavljaju 18 pridruženih firmi i 8 uvoznika sa gotovo 1760 prodajnih mesta, preko 4270 ovlašćenih servisa i 1160 oficijalnih distributera delova. U ostatku sveta postoji 67 uvoznika, 3 pridružene firme i jedan lanac u Kini sa preko 1150 prodajnih mesta. Najpoznatiji modeli koji su aktuelni trenutno su: Citroen C-Zero, Citroen C1, Citroen C3, Citroen C-Elysee, Citroen C4, Citroen C5, Citroen DS3, Citroen DS4, Citroen DS5, Citroen DS6.