Auto delovi za Pezo

15% POPUST ZA SVE TELEFONSKE PORUDŽBINE

Pozovite naš korisnički centar 060 63 33 685 i proverite cene delova za Vaš auto

Auto delovi za Pezo
Auto delovi za Pezo cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi za Pezo Auto Sindikat

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Peugeot vozila – amortizeri za Peugeot vozila, hladnjak za Peugeot vozila, set kvacila za Peugeot vozila, far za Peugeot vozila, filteri za Peugeot vozila, ulje za Peugeot vozila, veliki servis za Peugeot vozila, mali servis za Peugeot vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Peugeot, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvođača auto delovi za Pezo. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – auto delovi za Pezo, radi od ponedeljaka do petka od 9.00 do 17.00h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši auto delovi Peugeot će Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


U ponudi imamo auto delove za sve tipove automobila marke Peugeot: delovi za Peugeot 107, delovi za Peugeot 207, Peugeot 307 delovi, Peugeot 407 delovi, Peugeot 306 delovi, Peugeot 208 delovi, Peugeot 406 delovi, Peugeot 305 delovi … Auto delovi za Pezo vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti!

Ukratko o fabrici: 

Peugeot je najveći francuski proizvođač automobila, deo firme PSA Peugeot Citroen sa sedištem u Parizu. POčeci firme sežu s kraja 19. veka i to s proizvodnjom bicikala. Firmu je osnovala porodica iz Sošoa, Francuska. Familija Pežo je preuredila svoj mlin u selu u valjaonicu za proizvodnju čelika. Godine 1858 Emil Pežo odabrao je lava za simbol marke Peugeot. Lav je odabran kao otelotvorenje kvaliteta koje je imala fabrika. Simbol lava je počeo da se pojavljuje ne samo na alatima i sečivima marke Peugeot, nego i na mlinovima za kafu, posudama za so, biber, od 1882 godine na biciklama, a od 1898 godine i na motociklima. Godine 1896 zbog razmimoilažeja u porodici Armand Pežo koji je bio zainteresovan za automobile osniva kompaniju za proizvodnju automobila Peugeot. Prvi automobil novoosnovana kompanija proizvela je 1889 godine. Automobil je kreiran u saradnji sa Leonom Serpoleom jednim od pionira francuskog automobilizma. Automobil je bio na tri točka pokretan parnom mašinom, a proizvedeno je svega četri komada. Peugeot je bio prvi proizvođač automobila koji je počeo da koristi gume. Godine 1894 pet pet automobila marke Peugeot učestvovalo je trvi Pariz- Ruen i Peugeot je zabeležio dobar razultat, osvojili su drugo, treće i peto mesto. Nešto kasnije Peugeot u saradnji sa Dajmlerom proizvodi svoj prvi motor koji je imao snagu od 8 konja (6kw). Godine 1903 Armo Peugeot kreće u proizvodnju motocikala, koji se proizvode i danas. U to vreme Peugeot je proizvodio polovinu svih automobila u Francuskoj. 1907. godine predstavljen je prvi motor sa šest cilindara. U Sošou je izgrađena nova fabrika 1910 godine, koja 1928. godine postaje Peugeot fabrika. Kao i većina fabrika i Peugeot za vreme Prvog svetskog rata fokusiran je na proizvodnju oružja i vozila za vojne potrebe, od bicikala do tenkovskih granata i bombi. Dok je za vreme Drugog svetskog rata fabrika preuzeta od strane Nemaca i koristila se za proizvodnju kamionoa. Kasnije tokom savezničkih bombardovanja fabrika je ptretrpela velika oštećenja. Nakon rata Peugeot se oporavlja i počinje sa proizvodnjom novih modela, Peugeot 202 i Peugeot 203 koji je imao opruge i hidraulične kočnice. Godine 1958 Peugeot ulazi i na tržište Amerike. Godine 1976 Peugeot kupuje Sitroena. Novonastala kompanija dobija naziv PSA (Peugeot Societe Anonyme), koja predstavlja obe marke. Važan zaokret fabrika pravi 1983 godine lansiranjem popularnog modela 205, kojeg su nasledili mnogi uspešni modeli sa nastavkom 6, 206, 306, 406. Danas Peugeot proizvodi i komercijalna vozila kao što su Peugeot Boxer, Peugeot Partner, Peugeot Expert.