Auto delovi za Fiat

15% POPUST ZA SVE TELEFONSKE PORUDŽBINE

Pozovite naš korisnički centar 060 63 33 685 i proverite cene delova za Vaš auto. Auto delovi Fiat sa popustima.

Da biste izvršili kupovinu dovoljno je da pozovete naše telefone i dobićete sve informacije o delovima. Fiat delovi koje poručite možete dobiti na Vašu kućnu adresu u roku od 72h.
auto delovi za Fiat
auto delovi za Fiat cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din

 Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
auto delovi za fiat Auto Sindikat

 

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Fiat vozila – amortizeri za Fiat vozila, hladnjak za Fiat vozila, set kvacila za Fiat vozila, far za Fiat vozila, filteri za Fiat vozila, ulje za Fiat vozila, veliki servis za Fiat vozila, mali servis za Fiat vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Fiat, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca auto delovi za Fiat. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – auto delovi za Fiat, radi od ponedeljaka do petka od 9.00 do 17.00h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Fiat auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 

 

 

Auto delovi Fiat predstavljaju važan deo našeg asortimana i u ponudi imamo delove za sve tipove Fiata (auto delovi punto, delovi za stilo 1.9jtd, delovi za cromu, delovi za pandu, delovi za bravo, delovi za doblo…). Auto delovi za Fiat vozila se mogu naci u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti!

Ukratko o fabrici: 

Fijat (FIAT) je italijanski koncern sa sedištem u Torinu. FIAT je skracenica od ital. Fabbrica Italiana Automobili Torino, što u prevodu znaci: „Italijanska fabrika automobila Torino“. Osnovan je 11. jula 1899. godine pod imenom ital. Societa Anonima Fabbrica Italiana Automobili Torino. Prva fabrika je otvorena 1900. u Korsu Dante sa 150 zaposlenih gde su proizveli 24 automobila sa 3 obrtaja i 12 KS. Fijatov logo je dizajnirao Biskareti 1904. Fijat se 1908. proširio i izvan Italije i tako bio dostupan u Nemackoj i u SAD. 

Danas je Fijat najveci proizvodac automobila u Italiji sa širokim spektrom modela, kao što su Panda, Punto, Bravo, Idea, Kroma ili Doblo. Fabrika automobila Zastava iz Kragujevca je mnoge modele proizvodila po licenci, npr. Zastava 750/850 poznatiji kao Fica takode Zastava 101/Skala 55, a najnoviji model po licenci Fijata jeste Zastava 10. Fijat grupacija kontroliše i druge poznate proizvodace automobila: Lanca, Alfa Romeo, Autobjanki, Inocenti, Abart i Maserati. Takode je vlasnik i Ferarija, ali Ferari poseduje znacajnu autonomiju. Automobili grupacije Fijat su jedanaest puta proglašeni evropskim automobilom godine, više od bilo kojeg drugog proizvodaca.