Auto delovi Volvo

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Volvo
Auto delovi Volvo cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Volvo

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Volvo vozila – amortizeri za Volvo vozila, hladnjak za Volvo vozila, set kvacila za Volvo vozila, far za Volvo vozila, filteri za Volvo vozila, ulje za Volvo vozila, veliki servis za Volvo vozila, mali servis za Volvo vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Volvo, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Volvo auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Volvo auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Volvo auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Posedujemo veliki lager auto delova za automobile marke Volvo. Možete birati delove za sve modele automobila marke Volvo, auto delove za Volvo V40, Volvo V50, Volvo V70, Volvo VS40 delove, delove za Volvo S60, Volvo S70, Volvo Amazon delovi, Volvo XC90 delovi … Auto delovi za Volvo vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti! Efikasno servisiranje i zamena dotrajalih auto delova nužan su uslov za održavanje ispravnosti i dugovečnosti motornih vozila!

Ukratko o fabrici: 

Volvo je švedski proizvođač automobila osnovan 1927 godine u Geteborgu u Švedskoj. Kao proizvođač automobila Volvo proizvodi brojne modele, od malih kompaktnih, do velikih i sportskih, ali uvek polaže specijalnu pažnju na sigurnost i komfor svojih vozila. Volvo proizvodi modele u varijantama SUV, limuzina, karavan i kupe. Ima 2500 prodajnih mesta u svetu a 60% obrta čini Evropa, 30% Sevrna Amerika a 10% ostatak sveta. U Rusiji Volvo drži vodeću poziciju u segmentu luksuznih automobila. Posle sedamdesetih i osamdesetih godina Volvo se posvetio modelima koji su stekli reputaciju zahvaljujući sportskim performansama, sigurnosti i pouzdanosti. Model Volvo P1800S iz 1966 godine prešao je više od 2,6 miliona kilometara! Prosek starosti za Volvo vozila je 19,8 godina. Pouzdanost automobila marke Volvo je iznad proseka. Prema Forbsu Volvo je u SAD deveti najbolji proizvođač automobila a šesti u kategoriji luksuznih automobila. Zbog ogromnih gubitaka u 2008 godini Ford Motor odlučuje da filijalu Volvo Cars proda, što godinu dana kasnije i potvrđuje, filikalu Volvo Car kupuje kineska firma Geel. Volvo je prvi uveo bočne jastuke i instalirao ih kao standardnbu opremu u svim vozilima 1995 godine, a Volvo je takođe prvi izmislio vazdušne jastuke za glavu. Glavni moto vozila marke Volvo je bezbednost. Godine 1998 Volvo je predstavio svoj Whiplash Protection System, što je bezbednosni uređaj koji može da spreči povređivanje ljudi na prednjim sedištima. Godine 2004 firma Volvo uvodi sistem BLIS, koji detekuje vozilo koje se nalazi u slepoj zoni retrovizora i upozorava vozača svetlosnim signalom. Kao prvo vozilo sa Adaptivnim tempomatem (ACC) koji upozorava na mogućnost sudara sa podrškom kočenja je predstavljen Volvo S80. Od 2004 godiner svi Volvo modeli, osim C70 i C30, se proizvode sa pogonom na sva četiri točka.