Auto delovi Toyota

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Toyota
Auto delovi Toyota cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Toyota

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Toyota vozila – amortizeri za Toyota vozila, hladnjak za Toyota vozila, set kvacila za Toyota vozila, far za Toyota vozila, filteri za Toyota vozila, ulje za Toyota vozila, veliki servis za Toyota vozila, mali servis za Toyota vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Toyota, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Toyota auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Toyota auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 9.00 do 17.00h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Toyota auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Najpovoljniji auto delovi za sve modele automobila marke Toyota. Potrošači mogu birati auto delove za različite modele automobila marke Toyota, među njima su auto delovi za Toyota Yaris, delovi za Toyota Corolla, Toyota Rav delovi, Toyota Land Cruiser delovi… Auto delovi za Toyota vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti!

Ukratko o fabrici: 

Toyota je japanski proizvođač baziran u gradu Tojota, koji pruža finansijske usluge i učestvuje u ostalim granama biznisa. Kompanija Toyota automobili je najveći svetski proizvođač automobila, ova kompanija se poštuje zbog svoje izdržljivosti i pouzdanosti. Kompanija Toyota osnovana je 1937 godine, a njen osnivač je Kiichiro Toyota. Prvi Toyotin automobil bio je model sa oznakom A1. Pre pojave nezavisne Toyota MOtors Corporation nastali su i modeli G1 1935 godine i model Toyota AA 1936 godine. Od septembra 1947 godine Toyota je prodavala mali automobil pod nazivom Toyopet. Prvo vozilo pod nazivom Toyopet je bilo Toypet SA. Posle su nastala, na primer, vozila Toyopet SB i Toyopet Stout, koji su bila laka teretna vozila. Sledeći automobili pod ovim imenom su bili Toyopet Crown i Toyopet Corona. Godine 19980 Toyota osvaja svoju prvu nagradu za kvalitet, a to je ujedno i vreme kad Toyota počinje da učestvuje na raznim auto trkama. Devedesetih godina Toyota proširuje svoju proizvodnju i kreće s aproizvodnjom većih i luksuznijih vozila, uključujući i velike pick-up. Godine 1997 Toyota kreće i sa prodajom hibridnog vozila Prius (najprodavanije hibridno vozilo). Kako su Toyotina vozila postala popularna kod britanskih vozača Toyota 1999 godine otvara svoj ogranak u Velikoj Britaniji. U 2002 godini ostvarena su ulaganja sa firmama Peugeot i Citroen a to je i godina kad Toyota ulazi u svet Formule 1. Toyota je 2006 godine, proizvela preko 9.1 miliona vozila i ima budžet oko 191 millijardi dolara godišnje. Već u prvom kvartalu 2008 godine Toyota postaje najprodavanija marka automobila na svetu. U 2013 godini Toyota je nadmašila General Motors u prodaji za oko 270 000 automobila u godini, pa tako drugu godinu za redom (računajući i 2012) zauzima mesto najvećeg svetskog proizvođača automobila. Toyota uvodi nove tehnologije, uključujući i serijsku proizvodnju hibridnog vozila, kojeg se u 2007 prodalo milion komada. Kao oficijalni automobil japanske carske pordice se koristi Toyota Century Royal. Toyota ima većinski udeo u Daihatsu i Hino Motors-u a vlasnik je i brendova Lexus i Scion. Toyota ima 522 filijale širom sveta i zapošljava oko 320 000 ljudi. Aktuelni Toyota modeli: Toyota Yaris, Toyota Yaris Verso, Toyota Previa, Toyota RAV4, Toyota Corola, Toyota Celica, Toyota Hilux...