Auto delovi Suzuki

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Suzuki
Auto delovi Suzuki cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Suzuki

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Suzuki vozila – amortizeri za Suzuki vozila, hladnjak za Suzuki vozila, set kvacila za Suzuki vozila, far za Suzuki vozila, filteri za Suzuki vozila, ulje za Suzuki vozila, veliki servis za Suzuki vozila, mali servis za Suzuki vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Suzuki, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Suzuki auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Suzuki auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 9.00 do 17.00h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Suzuki auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


U širokom asortimanu firme nalaze se i auto delovi za vozila marke Suzuki. U ponudi imamo auto delove za sva godišta i za sve tipove vozila marke Suzuk. Iz ponude možemo izdvojiti auto delove za Suzuki SX4, delove za Suzuki Grand Vitaru, Suzuki Swift delovi, Suzuki Vitara delovi... Auto delovi za Suzuki vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti! Brižljiv i stručan izbor proizvođača auto delova omogućava nam da ispunimo svaki zahtev naših klijenata, a kvalitet ponude nam obezbeđuje mesto pouzdanog i stalnog poslovnog partnera.

Ukratko o fabrici: 

Suzuki je japanska multinacionalna kompanija sa sedištem u Hamamatsu. Suzuki zauzima deveto mesto na svetu po veličini proizvođača automobila, ima 35 velikih proizvodnih pogona u 23 zemlje i zapošljava preko 45 000 ljudi. Bave se proizvodnjom automobila, kvadova, kompletan asortiman motocikala, vanbrodskih motora kao i motora sa unutrašnjim sagorevanjem. U japanu Suzuki zauzima drugo mesto po veličini u proizvodnji malih putničkih automobila i kamiona. Kompaniju je 1909 godine osnovao Micio Suzuki i prvih 30 godina kompanija se fokusirala samo na proizvodnju veoma složenih mašina. Na osnovu potrošačke potražnje Suzuki je shvatio da firmu treba razviti u smeru novih proizvoda i da bi trebao da počne sa proizvodnjom automobila. Od 1937 do 1939 godine Suzuki je razvio nekoliko prototipova kompaktnih automobila. Ta prva motorna vozila su imala, u to vreme, inovativni vodom hladjeni motor sa četiri cilindra. U vreme Drugog svetskog rata vlada je označila proizvodnju automobila kao nevažnu i tek po završetku rata Suzuki ponovo počinje sa radom ali proizvodi razboje. Potražnja domaćih tekstilnih proizvođača je rasla, što je firmi Suzuki pomoglo, ali nije dugo trajala pošto je 1951 godine tržište pamuka propalo. Nakon ovoga Suzuki se ponovo vraća idei o proizvodnji automobila, i tu ideu je realizovao u obliku dvotočkaša u obliku motorizovanog bivikla pod imenom Power Free, koji je bio pouzdan i jeftiin. Ovaj model imao je dupli zupčanik oa je vožnja bila moguća uz pomoć motora ili korišćenja pedala. Sistem je bio genijalan, a Suzuki je na osnovu ovog patentiranog izuma, dobio od nove demokratske vlade subvencije za svoju firmu. Tako je osnovana Suzuki Motor Corporation. Godine 1954, Suzuki proizvodi 6000 motocikala mesečno i zvanično menja ime u Suzuki Motor Co Ltd. Marka Suzuki danas zadovoljava sve tipove vozača motocikala, od onih koji cene vrhunski tehnički nivo do onih koji traže pouzdanost i povoljan odnos performansi i cene. Godine 1955 Suzuki proizvodi prvi automobil a bio je to model Suzuki Suzulight. Suzulight je imao prednji pogom, sa nezavisnim vešanjem svih točkova i grebenastom osovinom. Sve ove karakteristike su uobičajene, čak i kod vozila proizvedenih 50 godina kasnije. Osmadesetih godina u okviru saradnje sa General Motors, počinje prodaja modela Suzuki Cultus u USA, pod imenom Chevrolet Sprint. Ovaj model se od 1985 godine prodavao u USA kao hatchback sa troje vrata i bio najmanji Chevrolet model. Godine 2004 General Motors je kupio Suzuki i Daewoo Motors koji su bili u stečaju, a ime firme je promenjeno u GMDAT.