Auto delovi Subaru

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Subaru
Auto delovi Subaru cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Subaru

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Subaru vozila – amortizeri za Subaru vozila, hladnjak za Subaru vozila, set kvacila za Subaru vozila, far za Subaru vozila, filteri za Subaru vozila, ulje za Subaru vozila, veliki servis za Subaru vozila, mali servis za Subaru vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Subaru, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Subaru auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Subaru auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 9.00 do 17.00h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Subaru auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Vlasnicima automobila marke Subaru u mogućnosti smo da ponudimo auto delove u različitim kategorijama kvaliteta i cene. U asortimanu imamo delove za sve tipove marke Subaru: delovi za Subaru Impreza, delovi za Subaru Forester, delovi za Legancy, Subary Outbacka delovi … Auto delovi za Subaru vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti!

Ukratko o fabrici: 

Subaru je japanski proizviđač automobila u vlasništvu kompanije Fuji Heavy Industries Co. Za razliku od Honde, Toyote i drugih proizvođača koji su ime dobili po svom osnivaču Subaru je japanska reč za sazvežđe Pleiades koje je slikovito prikazano na logotipu ovog proizvođača. Nakon završetka Drugog svetskog rata kompanija biva primorana da se podeli na 15 manjih kompanija. POčetkom 1950-ih pet prvobitnih kompanija se udružuje u jednu sa usmerenjem ka proizvodnji transportnih vozila. Prvi Subaru automobil nosio je oznalu Subaru P-1, ali je napravljeno samo 20 komada zbog nedostatka finansijskih sredstava. Prvi Subaru koji je imao serijsku proizvodnju je Subaru 360. Godine 1989 Subaru je prestavio model Legacy i uravo sa ovim modelom Subaru je imao veliki model. U Evropu, Subaru, vrši ekspaniziju ranih devedesetih godina, kada počinje prodaja modela Legacy i Impreza. Veliku zaslugu u tome imaju Subaru uspesi u reliju, kada je Subaru postao prvak sveta nekoliko puta. U 1999. General Motors preuzima 20% akcija, i nastaje nekoliko zajedničkih projekata, kao što su Saab 9-2X na osnovi modela Impreza, ili Opel Zafira sa pogonom na četiri točka. Ova saradnja ne traje dugo i General Motors prodaje svoje akcije. Trenutno, Subaru je 7,8% u vlasništvu Tojote. Godine 2005 SUbaru je proizveo svoje 588 000 vozilo.Subaru je prvi i najveći proizvođač vozila sa pogonom na sva četiri točka. Subaru automobili su poznati po visokom kvalitetu i performansama vožnje, koje nisu osetljive na spoljne uticaje kao što su vremenski uslovi ili opterećenje. Iako znatno manji proizvođač u poređenju sa konkurencijom, Subaru je visoko profitabilna kompanija već dugo godina. Poznat je po proizvodnji automobila sa stalnim pogonom na sva četiri točka (AWD) i bokser motorima. Najpoznatija Subaruova vozila su visoko performansne verzije Imprece (Impreza) i Legasija (Legacy) sa turbo punjačem, koji nude izvrsne performanse i upravljivost po pristupačnim cenama.