Auto delovi Ssangyang

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi SSangyang
Auto delovi SSang yang cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Ssangyong

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Ssangyong vozila – amortizeri za Ssangyong vozila, hladnjak za Ssangyong vozila, set kvacila za Ssangyong vozila, far za Ssangyong vozila, filteri za Ssangyong vozila, ulje za Ssangyong vozila, veliki servis za Ssangyong vozila, mali servis za Ssangyong vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Ssangyong, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Ssangyong auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Ssangyong auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 9.00 do 17.00h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Ssangyong auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Svi ljubitelji i vlasnici Ssangyong vozila kod nas mogu nabaviti auto delove za razlicite modele. U ponudi imamo auto delove za Ssangyong Actyon, delovi za Ssangyong Kyron, Ssangyong Musso auto delovi, Ssangyong Rexton auto delovi… Auto delovi za Ssangyong vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti! Auto delovi koji se nalaze u našoj ponudi poseduju sertifikate o kvalitetu, kao i garancije u trajanju koje je propisao proizvođač.

Ukratko o fabrici: 

SsangYong je najstariji proizvođač automobila u Južnoj Koreji a po veličini zauzima četvrto mesto.SsangYong – dvoglavi zmaj – je oduvek poznat po proizvodnji 4x4 vozila i saradnji sa renomiranim brendovima uključujući Mercedes-Benz. Sedište SsangYong Motor Company se nalazi u oblasti Gangnam u Seulu, dok se proizvodni pogon nalazi u Pyeongtaek-u (Južna Koreja) gde su veoma ponosni na kvalitet izrade i potvrđeni vrhunski inženjering. SsangYong prvobitno je počeo kao dve posebne firme, Ha dong-hwan Motor Workshop i Dongbang MOtor Co, da bi se 1963 godine kompanije spojile u jednu, Ha Dong-hwan Motor Co. Godinu dana kasnije novoosnovana firma počinje da proizvodi džipove za američku vojsku, kao i kamione i autobuse. Počeo od 1976 godine Ha Dong-hwan Motor proizvodi niz specijalnih vozila za opštu namenu. Godine 1977 Ha Dong-hwan Motor menja ime u SsangYong Business Group a zatim 1986 godine kompanija ponovo menja ime u SsangYong Motor. Godine 1991 SsangYong je počeo partnerstvo sa Daimler-Benz-om. Daewoo Motors sada Tata Daewoo kupio je 1997 godine kontrolni paket akcija SsangYong Group-e samo da bi ga prodao nakon tri godine. Krajem 2004 godine SsangYong Group kupuje kineski proizvođač SAIC, i to udeo od 51%. U januaru 2009 godine kompanija je otišla u stečaj naon gubitka od 75.42 miliona dolara. U aprilu 2010 godine kompanija je objavila saopštenje o interesovanju domaćih i stranih kompanija koje žele da ulažu u SsangYong MOtor i to je rezurtiralo povećanjem akcija za 15%. U avgustu Mahindra&Mahindra je izabrano kao najpovoljniji ponuđač. U Martu 2014 godine SSangyong je sa ponosom obležio 60 godina svog postojanja. Južno korejski proizvođač je iskoristio priliku da na Sajmu automobila u Ženevi, koji je otvoren 6-og Marta, obeleži i proslavi svoj impresivni jubilej.