Auto delovi Skoda

15% POPUST ZA SVE TELEFONSKE PORUDŽBINE

Pozovite naš korisnički centar 060 63 33 685 i proverite cene delova za Vaš auto

Auto delovi Skoda
Auto delovi Skoda cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Škoda

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Škoda vozila – amortizeri za Škoda vozila, hladnjak za Škoda vozila, set kvacila za Škoda vozila, far za Škoda vozila, filteri za Škoda vozila, ulje za Škoda vozila, veliki servis za Škoda vozila, mali servis za Škoda vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Škoda, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Škoda auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Škoda auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 9.00 do 17.00h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Škoda auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Možete birati auto delove za različite modele automobila marke Škoda, među kojima su: auto delovi za Škoda Fabiu, delovi za Škoda Octaviu, Škoda Felicia auto delovi, Škoda Superb delovi, Škoda Rapid delovi kao I delovi za Škoda Yeti, Roomster, Citigo … Auto delovi za Škoda vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti! Pri kupovini auto delova pred Vama je mogućnost narudžbine i ugradnje kupljenog dela, pogodnost slanja na adresu brzom poštom ili opcija ličnog preuzimanja.

Ukratko o fabrici: 

Škoda je češki proizvođač automobila i deo Volkswagen grupe. Istorija današnjeg Škoda auta, počinje 1895 godine u Mladoj Boleslavi kada su dva Čeha, člana Kluba čeških biciklista, mehaničar Vaclav Laurin i prodavac knjiga Vaclav Klement rešili da naprave vlastitu radionicu za proizvodnju bicikala, nakon što nisu bili zadovoljni kako je nemačka firma postupila pri njihovoj reklamaciji bicikla. Prvi model Škode bio je Voituret A i doživeo je veliki uspeh na Austrougarskom ali i na međunarodnom tržištu. Za vreme Prvog svetskog rata kao i većina fabrika i Škoda je proivodila vojnu tehniku. Nakon rata preduzeće se razvija i osim putničkih automobila proizvode se i teretni, kao i avionski motori. Tokom okupacije Čehoslovačke u Drugom svetskom ratu, Škoda je reorganizovana u deo Herman Guring Verke-a radeći za naciste. Tokom rata proizvodili su se delovi za oružje, ali i terenska vozila. Posle Drugog svetskog rata fabrika iz Mlade Boleslave odvojena je od Škode Plzenj, formalno preimenovana u Automobilski zavod i postaje monopolski proizvođač putničkih automobila. Škoda je u svetu bila poznata po proizvodnji vrlo čvrstih i pouzdanih automobila, imali su dobru reputaciju, a 1960 godine proizvedeni su neki od sledećih modela Škoda 440, Škoda 445 Oktavija, Felicija i Pkoda 1000MB. Godine 1987 izlazi novi model Škode, Škoda Favorit, čiju je šasiju dizajnirala italijanska kompanija Bertone dok je motor rađen po licenci zapadnoevropskih kompanija. Godine 1991 Škoda postaje četvrti brend Folkswagena. Primer ostalih fabrika automobila Istočnog bloka, kao što su Lada i Zastava, dokazuje da je privatizacija Škode bio pravi potez. Privatizacija od strane vodećeg nemačkog proizvođača automobila je u to vreme bila kontroverzna odluka. U Julu 2006 godine Škoda je proizvela svoje deseto milionito vozilo. Sadašnji modeli Škode su: Škoda Fabia, Škoda Roomster, Škoda Rapid, Škoda Oktavia, Škoda Superb ...