Auto delovi Seat

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Seat
Auto delovi Seat cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Seat

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Seat vozila – amortizeri za Seat vozila, hladnjak za Seat vozila, set kvacila za Seat vozila, far za Seat vozila, filteri za Seat vozila, ulje za Seat vozila, veliki servis za Seat vozila, mali servis za Seat vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Seat, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Seat auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Seat auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 9.00 do 17.00h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Seat auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Ukratko o fabrici: 

Seat je španski proizvođač automobila sa sedištem u Martorelu, osnovan 9. maja 1950 godine kao holding kompanija u državnom vlasništvu. Ime Seat je ranije bio akronim za Sociedad Espanola de Automóviles de Turismo (Španska kompanija za turistička vozila). Danas je Seat u potpunom vlasništvu nemačkog automobilskog koncerna Volkwagen, kao član Audi Brend grupe zajedno sa Audijem i Lamborginijem, i proizvode vozila sa mladalačkim i sportskim profilom. Prvi proizvedeni automobil 13. novembra 1953. je bio Seat 1400 sa tablicama B-87.223. Prvih godina rada Seat automobili se nisu izvozili, tek 1965 godine 150 vozila izvezeno je u KOlumbiju avionskim prevozom. Dve godine kasnije postignut je sporazum sa Fiatom koji im je omogućio da izvoze automobile sa licencom na treća tržišta. SEAT Panda (kasnije SEAT Marbella) je stvoren na osnovu originala Fiat Panda. U to vreme prvi automobil mnogih španskih porodica bio je Seat 600 koji je proizveden po modelu Fiat 600. Godine 1967 Seat je postao najveći španski proizvodjač automobila, a samim tim Fiat je želeo da poveća svoj vlasnički udeo što kasnije i čini sa 6% na 36%. Iako Fiat u to vreme nije bio većinski vlasnik, preuzeo je kontrolu nad prodajom. Fiat se takođe obavezao da će pomoći da Seat proizvede nove modele. Godine 1971 pušten je u rad novi proizvodni pogon u Barseloni, da bi osam godina kasnije Seat kupio fabriku u Pamploni i počeo sa proizvodnjom vozila Lancia Beta (dve verzije kupe i lift-back). Španski automobili su opremljeni jednostavnijim ogibjenjem i motorom sa manjom zapreminom od italijanskog kolege. Prodavali su se i za nižu cenu. Nakon povlačenja Fiat-a 1982 godine španska vlada pokrenula je razgovore sa Folksvagenom, Tojotom, Nissan-om i Mitsubishi-jem. Folksvagen je uspeo da napravi kooperaciju kao i licencni sporazum 20. septembra 1982 godine za proizvodnju Folksvagen Pasata i Poloa u Španiji. Dana 18. juna 1986 godine Folksvagen je kupio 51% akcija Seata, a 23. decembra je povećao udeo na 75%. U decembru 1990 godine Folksvagen grupa je postala vlasnik 99,99% akcija. Nakon ovoga Seat je povećao svoje prisustvo u moto sportu. Tada he VW odlučio da fokusira Seat brend kao sportski usmeren na mlađe potrošače. Seat osvaja tri svetska prvenstva 1996, 1997 i 1998 godine sa automobilom Seat Ibiza 1.6l. Neki od aktuelbih Seat modela su: Seat Leon, Seat Ibiza, Seat Toledo, Seat Alhambra, Seat Exeo...