Auto delovi Saab

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Saab
Auto delovi Saab cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Veliki izbor auto delova za različite modele marke švedskog proizvođača Saab: auto delovi za Saab 900, auto delovi za Saab 9-3, Saab 9-7 delovi, Saab 90 auto delovi… Redovan servis i održavanje Saab vozila, omogućiće Vašem automobilu nesmetano funkcionisanje a Vama prijatnu i sigurnu vožnju. Auto delovi za Saab vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti!

Auto delovi Saab

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Saab vozila – amortizeri za Saab vozila, hladnjak za Saab vozila, set kvacila za Saab vozila, far za Saab vozila, filteri za Saab vozila, ulje za Saab vozila, veliki servis za Saab vozila, mali servis za Saab vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Saab, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Saab auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Saab auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 9.00 do 17.00h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Saab auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Ukratko o fabrici: 

Saab (Svenska Aeroplan Aktie Bolaget) je švedski proizvođač ekskluzivnih automobila sa sedištem firme u gradu Trolhetan. Saab je od svog osnivanja poznat po svojim pionirskim inovacijama u oblastima kao što su ergonomija, zaštita životne sredine i turbo motorima. Saab automobili važe za jedne od najsigurnijih ako ne i najsigurnije automobile na svetu. Godine 1947 predstavljen je prvi Saab automobil model 92001 poznat i kao Ursaab a njegova proizvodnja trajala je tri godine. Sa modelom Saab 92 ušli su na tržište SAD-a 1949 godine i ovaj model se prodavao sve do sredine pedesetih, prodato je oko 20 000 jedinica. Godine 1968 proizveden je potpuno novi automobil koji je ujedno postao i veoma važan model za firmu jer je to bio prvi model koji je počeo da se izvozi iz Švedske a i donosio je veliki profit firmi, reč je o modelu Saab 99. Ovaj model dizajnirao je Sixten Sason. Godine 1969 osnovana je firma Saab Scania Ab nakon spajanja Saab-a sa proizvođačem kamiona i komercijalnih vozila Scania-Vabis Ab. Model Lancia Delta prodavan je pod imenom Saab 600 a nastao je 1978 godine kao rezultat ugovara Saab-a i Fiat-a. Godine 1989 General Motors je kupio 50% Saab-a sa 600 miliona dolara a samo godinu dana kasnije je postao pun vlasnik doplatom još 125 miliona dolara. Godine 1994, GM je inicirao proizvodnju inovacije modela 900. Automobil je imao istiu šasiju kao model Opel Vectra. Zahvaljujući ovom modelu, Saab je 1995 ostvario profit - prvi put u poslednjih sedam godina. Saab slavi 50ti rođendan proizvodnje automobila 1997 godine i za taj jubilej firma je stari model 9000 zamenila novim nodelom Saab 9-5. Godine 2010 General Motors je pristao da proda Saab holandskoj kompaniji Spyker. Početkom 2011 godine Saab je na sajmu automobila u Ženevi predstavio novi model 9-4X. Dizajn ovog automobila potpisao je dizajner Jason Kastriota čije kreacije krase Ferrari 599. Za godinu dana poslovanja postignuti su dobri rezultati i delovalo je da kompanija ima sigurnu budućnost ali se proizvodnja obustavlja već u aprilu 20011 godine u najvećem postrojenju Saab-a u švedskom gradu Trolhetan, pošto je kompanija imala problema pri isplati snabdevača i radnika.