Auto delovi Rover

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Rover
Auto delovi Rover cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Rover

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Rover vozila – amortizeri za Rover vozila, hladnjak za Rover vozila, set kvacila za Rover vozila, far za Rover vozila, filteri za Rover vozila, ulje za Rover vozila, veliki servis za Rover vozila, mali servis za Rover vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Rover, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Rover auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Rover auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 9.00 do 17.00h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Rover auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Najveći izbor auto delova na jednom mestu za Rover automobile sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Imamo sve delove za sve tipove Rover vozila: delovi za Rover 100, 200, 214, delovi za Rover Concerto, delovi za Rover 620, Rover Streetwise delovi. Auto delovi za Rover vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti! Svaki učesnik u saobraćaju teži udobnosti i sigurnosti u vožnji. Redovne posete auto servisu, povremena popravka ili zamena pojedinih auto delova učiniće da na putu budete bezbedni i zadovoljni.

Ukratko o fabrici: 

Rover je bio britanska automobilska marka koja se koristila od 1904 do 2005 godine. Na samom početku 18748 godine firma se bavila proizvodnjom bicikli pod markom Rover. Godine 1904 proizveden je prvi Rover automobil koji je nosio oznaku Rover 8HP Single. Ovaj model imao je vodom hlađeni motor zapremine 1327ccm sa tri-stepenim menjačem. Samo godinu dana kasnije počinje proizvodnja automobila Rover 6HP, a zatim i drugih automobila sa jednim ili dva cilindra. Šest godina kasnije prestaje proizvodnja automobila sa jednim ili dva cilindra ali izlazi novi Rover model Rover12HP koji je imao četiri cilindra i snagu od 28 konja. Za vreme Drugog svetskog rata fabrika je bombardovana, a u to vreme proizvodila je motore za tenkove. Nakon rata fabrika je obnovljena i počinje sa proizvodnjom novih modela Rover 12HP, Rover 14HP i Rover 16HP. Godine 1947 proizveden je koncept Land Rovera, njega je osmislio direktor firme Maurice Wilks i imao je pogon na sva četri točka. Model Rover serija 800 počinje da se proizvodi krajem 80ih godina koji je inspirisan modelom Honda Legend. BMW 1994 godine kupuje Rover za 800miliona funti. Zbog bankrota 2005 godine Rover obustavlja proizvodnju a imovinu firme kupuje Nanjing Automobile Group dok prava na ime Rover od 2006 godine pripadaju firmi Ford Motor, koja je za njih platila približno 6 miliona dolara.