Auto delovi Porsche

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Porsche
Auto delovi Porsche cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Porsche

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Porsche vozila – amortizeri za Porsche vozila, hladnjak za Porsche vozila, set kvacila za Porsche vozila, far za Porsche vozila, filteri za Porsche vozila, ulje za Porsche vozila, veliki servis za Porsche vozila, mali servis za Porsche vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Porsche, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Porsche auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Porsche auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Porsche auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Najveća ponuda auto delova za sve tipove nemačkog proizvođača automobila marke Porsche. Iz ponude izvdvajamo auto delove za Porsche 911, Porsche 924 i 928 delovi, Porsche Boxter delovi, auto delovi za Porsche Cayanne, delovi za Porsche Panamera … Auto delovi za Porsche vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti! Samo ispravan i brižljivo održavan automobil smarta se udobnim i bezbednim učesnikom u saobraćaju!

Ukratko o fabrici: 

Porsche je nemački proizvođač luksuznih automobila. Kompaniju je osnovao Ferdinand Porsche 1931 godine, koji samo par godina kasnije predlaže proizvodnju Volkswagen bube koja je imala motor pozadi. Proizvodnja ovog automobila počinje dve godine kasnije i trajala je sve do nedavno. Prvi model marke Porsche koji se masovno proizvodio bio je model 64, i on je koristio dosta delova iz Volkswagen Bube. Porsche 356 smatra se prvim Porsche- om pošto je to bio prvi model koji je prodat, njegova proizvodnja počela je 1947 godine. Ovaj model 1948 godine dobio je epitet najboljeg sportskog auta. Godine 2006 Porsche osvaja prestižno priznanje za luksuzni automobilski brend. Porsche ima reputaciju proizviđača vrhunskih sportskih automobile, koji su uprkos svojim visokim performansama, pouzdani i upotrebljivi svakodnevno. Njihova prednost je visok kvalitet i dugovečnost. Upravna zgrada i glavna fabrika i dalje se nalaze u Štutgartu, ali je za proizvodnju modela Porcshe Cayenne-a i Porsche Carrera-e GT izgrađena nova fabrika u Lajpciju, dok se delovi za Cayanne proizvode u Bratislavi u Volkswagen- ovoj fabrici. Porsche ima dosta konkurenata ali bez sumnje najveći komukerent im je Ferrari, a tu su i Aston Martn, Maserati, BMW, Laborghini ... Porsche automobili smatraju se za jedne od najpouzdanijih automobila, kanadska studija koja je sprovedena 2011 godine pokazala je da 97,4% Porschea iz poslednjih 25 godina još uvek na putu. Porsche 911 zvanično je proglašen kao najpouzdaniji auto u Nemačkoj od strane Technical Inspection Associations. Kompanija je bila vrlo uspešna u proteklih par godina i smatra se za najprofitabilniju kompaniju u auto moto svetu.