Auto delovi Nissan

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Nissan
Auto delovi Nissan cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Nissan

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Nissan vozila – amortizeri za Nissan vozila, hladnjak za Nissan vozila, set kvacila za Nissan vozila, far za Nissan vozila, filteri za Nissan vozila, ulje za Nissan vozila, veliki servis za Nissan vozila, mali servis za Nissan vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Nissan, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Nissan auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Nissan auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Nissan auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Brzo i lako dođite do potrebnih rezervnih auto delova za različite modele japanske marke automobile Nissan. U ponudi su auto delovi za Nissan Micra, Nissan Navara delovi, Nissan Note delovi, delovi za Nissan Qashqay, Nissan Almera... Svim korisnicima koji žele da promene određeni deo na svom Nissan vozilu, pružamo mogućnost narudžbine i ugradnje rezervnog dela, mogućnost slanja na adresu kurirskom službom, kao i varijanta ličnog preuzimanja.

Ukratko o fabrici: 

Nissan je uspostavio alijansu sa Renault pa samim tim spada među najjače i najprofitabilnije proizvođače automobila na svetu, dok u japanu zauzima drugo mesto. U svetu Nissan se nalazi na šestom mestu iza Toyote, General Motorsa, Hyundai Gupe i Forda. Nissan više od trećine automobila proizvodi u fabrikama van Japana, dve najveće fabrike nalaze se u Velikoj Britaniji i Španiji. Nissan ima širok spektar teretnih i putničkih vozila pa samim tim spada u samo četri svetsla proizvođača sa kompletnim proizvodnim programom. Nissan je svoju proizvodnju obustavio tokom Drugog svetskog rata ali je ubrzo po završetku rata nastavio sa proizvodnjom u novembru 1945 godine. Godine 1952 Nissan počinje da proizvodi Datsun automobile po licenci britanskog Austin Motor, da bi 1958 pokrenuo i širenje na američko tržište. Zahvaljujući ekonomičnosti i pouzdanosti malih porodičnih automobila Nissan je izgradio jaku poziciju na tržištu SAD-a i beležio je konstantno povećanje prodaje. Najprodavaniji sportski model sedamdesetih godina bio je Nissan- ov model Datsun Fairlady. Nissan je koristio lokalne stručnjake kako bi što bolje razvio proizvodnju automobila u oblastima gde ih prodaje. Godine 1983 pojavljuje se model Patrol koje je bilo rezultat Nissan a sa španskom firmom Motor Iberica SA. Godine 1984 Nissan gradi svoj proizvodni i razvojni pogon u Sanderlednu da bi nakon dve godine 1986 iz fabrike izašao model nissan Bluebird. Kasnije se u istoj fabrici proizvode glavni evropski Nissan modeli: Nissan Primera, Nissan Almera i Nissam Micra. Fabrika u sanderlendu je daleko ispred svoje konkurencije a o tome govori i dugogodišnja nagrada kao najproduktivnijoj proizvodnji automobila u celoj Evropi. Nissam vozila su jedna od najpouzdanijih!