Auto delovi Mitsubishi

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Mitsubishi
Auto delovi Mitscubishi cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Mitsubishi

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Mitsubishi vozila – amortizeri za Mitsubishi vozila, hladnjak za Mitsubishi vozila, set kvacila za Mitsubishi vozila, far za Mitsubishi vozila, filteri za Mitsubishi vozila, ulje za Mitsubishi vozila, veliki servis za Mitsubishi vozila, mali servis za Mitsubishi vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Mitsubishi, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Mitsubishi auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Mitsubishi auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Mitsubishi auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Svi ljubitelji i korisnici Mitsubishi vozila mogu nabaviti auto delove za različite modele: auto delovi za Mitsubishi Pajero, Mitsubishi Lancer delovi, Mitsubishi Colt delovi, Mitsubishi Carisma delovi, Mitsubishi Outlander delovi… Auto delovi za Mitsubishi vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti! Pobrinite se za svoj Mitsubishi automobil na vreme i uživajte u prijatnoj i bezbednoj vožnji.

Ukratko o fabrici: 

Mitsubishi Group je japanska kompanija osnovana 1870 godine a osnovao ju je Yataro Iwasaki. Ime Mitsubishi je nastalo kombinovanjem dve reči Mitsu i bishi, što se bukvalno može prevesti kao "tri dijamanta". Vremenom kako se razvijala kompanija se deli na više divizija i kompanija, pa samim tim Mitsubishi je prisutan u dosta delatnosti, od proizvodnje aviona, vozova do proizvodnje stakla i papira. Deo Mitsubishi kompanije koja je počela sa proizvodnjom automobila osnovan je 19170 godine, Mitsubishi Motors. Prvi model Mitsubishi vozila bio je Model-A, koji je bio kopija Fiat Tipa 3. Model-A je bio prvi japanski automobil koji je ušao u masovnu proizvodnju. Model-A je bio 3830 mm dugačak, 1620 širok i imao je visinu od 2070 mm. Godine 1934 proizveden je drugi model koji je nosio ime PX-33 i imao je 4x4 pogon. Tokom Drugog svetskog rata Mitsubishi je proizvodio vojne avione a najpoznatiji je bio model Zero koji je učestvovao u napadu na Perl Harbour. Nakon završetka rata kompanija je upala u velike finansijske probleme i značajniji oporavak sledi tek u šezdesetim godinama 20og veka. Godine 1970 osnovan je Mitsubishi Motors a nešto kasnije američki Chrysler kupuje 15% deonica Mitsubishi Motors-a. Za samo kratko vreme Mitsubishi je uspeo da poveća svoju prodaju, 1971 godine prodaja je iznosila 250 hiljada automobila da bi samo 7 godina kasnije 1978 prodaja bila čak oko jedan milion. Godine 1982 Mitsubishi postaje najveći proizvođač automobila u Australiji nakon što je Chrysler svoj udeo zbog finansijskih problema prodao Austlijskoj filijali. Mitsubishi je na tržište Amerike pod svojim imenom nastupio 1982 godine i predstavio tri modela: Mitsubishi Tredia, Mitsubishi Cordia i Mitsubishi Starion. Između 1985 i 1986 godine Mitsubishi sa Chryslerom osniva svoju fabriku u Ilionisu pod nazivom Diamon Star Motors. U ovoj fabrici proizvođeni su neki od najpoznatijih modela kao što su Mitsubishi Eclipse, Mitsubishi Eagle Talon Mitsubishi Plymoth Laser. Mitsubishi je učestvovao i u moto trkama gde je najveći uspeh postigao učestvovanjem u reliju. Mitsubishi i danas beleži velike uspehe na reliju posebno na jednom od najvećih svetskih relija Pariz Dakar reli. Neki od Mitsubishi modela današnjice su: Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Pajero, Mitsubishi Space Star, Mitsubishi Lancer, Mitsubishi Grandis ...