Auto delovi Mercedes

15% POPUST ZA SVE TELEFONSKE PORUDŽBINE

Pozovite naš korisnički centar 060 63 33 685 i proverite cene delova za Vaš auto

Auto delovi Mercedes
Auto delovi Mercedes cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Chrysler

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Chrysler vozila – amortizeri za Chrysler vozila, hladnjak za Chrysler vozila, set kvacila za Chrysler vozila, far za Chrysler vozila, filteri za Chrysler vozila, ulje za Chrysler vozila, veliki servis za Chrysler vozila, mali servis za Chrysler vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Chrysler, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Chrysler auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Chrysler auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Chrysler auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Chrysler automobili nisu jedni od najzastupljenijih na našem tržištu, ali smo svim vlasnicima u našoj online prodavnici omogućili veliki izbor delovi chrysler za sve. U ponudi imamo delove za PT Cruiser, Chrysler Voyager delove, Chrysler 300M delove… Auto delovi Chrysler vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti!

Ukratko o fabrici: 

Chrysler Group LLC je američki proizvođač automobila. Osnovana je 1925. godine i do 80-tih godina 20. stoleća je samostalno poslovala. Od tada kreću malena udruženja s Mitsubishijem a 1998. godine se udružuju s Daimlerom i osniva se Daimler Chrysler. Tada modeli Chryslera počinju koristiti mehaniku Mercedes-Benz automobila. Godine 2007 Chrysler je prodan Cerberus Capital Management kompaniji a početkom globalne ekonomske krize 2008. godine Chrysler ja zamalo propao. Od tada počinje Chrysler Group LLC era, trenutni vlasnici su United Auto Workers Voluntary Employee Beneficiary Association (63.5%),Fiat S.p.A. (25%),U.S. Government (9.2%),Government of Canada (2.3%). S obzirom da je Fiat jedini proizvođač među vlasnicima i namerava kupiti još deonica Chryslera modeli Fiat Grupe i Chryslera će deliti platforme, motore itd. Chrysler je glavna marka u Chrysler Grupi. Nakon nestabilnih zadnjih 20-30 godina i loših modela poput Chrysler PT Cruiser, Sebringa i Crossfire-a 2011. godine Chrysler i Fiat su zajedno počeli predstavljati nove modele. Prvi od njih je obnovljeni Chrysler 300 i novi Chrysler 200. Takođe se najavljuje prodavanje Lancie Delte u SAD-u pod značkom Chryslera. Trenutni modeli Chryslera su Chrysler 200, Chrysler 300 i Chrysler Voyager. Chrysler je 11ti najveći proizvođač vozila na svetu prema rangiranju OICA, 2012 godine. Chrysler je 2012 te godine proizveo oko 2.37 miliona vozila u odnosu na 1.58 miliona 2010 godine.