Auto delovi Mazda

15% POPUST ZA SVE TELEFONSKE PORUDŽBINE

Pozovite naš korisnički centar 060 63 33 685 i proverite cene delova za Vaš auto

Auto delovi Mazda
Auto delovi Mazda cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Mazda

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Mazda vozila – amortizeri za Mazda vozila, hladnjak za Mazda vozila, set kvacila za Mazda vozila, far za Mazda vozila, filteri za Mazda vozila, ulje za Mazda vozila, veliki servis za Mazda vozila, mali servis za Mazda vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Mazda, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Mazda auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Mazda auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Mazda auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


U ponudi imamo auto delove za različite modele ovog poznatog japanskog proizvođača automobila među kojima su auto delovi za Mazdu 2, Mazdu 3, Mazdu 6, delove za Mazdu RX-8, Mazdu CX I CX-5 kao i delove za Mazda Tribute, Mazda CX-3 ... Auto delovi za Mazda vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti!

Ukratko o fabrici: 

Mazda je japanska fabrika automobila. Fabrika je osnovana 1920. godine u Hirošimi kao Toyo Cork Kogyo (centrala ove fabrike se nalazi u gradu Hirošimi). Osnivač Mazde je Jujiro Matsuda koji je rođen u oblasti Hirošima 1875. godine i živeo je do 1952 godine. Kompanija Mazda se u početku zvala Toyo-Kogyo Corporation. Sam osnivač kompanije je izabrao to ime, smatrajući da će mu to doneti sreću u poslu. 1984. godine kompanija Toyo-Kogyo Corporation je promenila ime u Mazda Motor Corporation. Naziv "Mazda" potiče od imena božanstva. Po Zaratustrinoj religiji, koja je jedna od najstarijih na svetu, Ahura Mazda predstavlja vrhovno božanstvo iz koga izviru Svetlost, Istina i Dobro. Po ovom božanstvu je nastalo ime "Mazda".Mazdin sadašnji amblem se sastoji od stilizovanog slova "M" koje označava krila u letu i simbolizuje Mazdin let ka budućnosti. "V" u centru slova "M" označava kreativnost, vitalnost, fleksibilnost i strast. Dinamički krug simbolizuje Mazdinu spremnost da raširi krila ulazeći u budućnost. Prvih 15 godina proizvodila je razne alate i kamione sa tri točka. Godine 1961. Mazda ulazi u tehničko partnerstvo sa zapadno-nemačkom fabrikom NSU (kasnije Audi) i radi na razvoju rotacionih motora, poznatijih kao Vankelovi motori. Na ovaj način htela je da se razlikuje od ostalih japanskih auto proizvođača. Obe vrste automobila sa konvencionalnim i rotacionim motorom su se brzo raširile po celom svetu . Rotacioni motori su brzo postali popularni zbog njihove kombinacije dobrih performansi i niske težine u poredjenju sa konkurencijom koja je nudila velike modele sa šest i osam cilindara slične snage. Iste godine, Mazda predstavlja svoj prvi pik-ap B serije po kojem kasnije postaje opštepoznata sve do danas kada Mazda predstavlja poslednju evoluciju ovog modela - novi BT-50. Godine 1968. Mazda je predstavila prvi model sa Vankel motorom R100, a 1988. godine osniva Mazda Motor of America. Godine 1961. Mazda ulazi u tehničko partnerstvo sa zapadno-nemačkom fabrikom NSU (kasnije Audi) i radi na razvoju rotacionih motora, poznatijih kao Vankelovi motori. Iste godine, Mazda predstavlja svoj prvi pik-ap B serije po kojem kasnije postaje opštepoznata sve do danas kada Mazda predstavlja poslednju evoluciju ovog modela - novi BT-50. Mazda je bila sedamnesti proizvođač automobila na svetu u 2012 godini a peti u Japanu iza Toyote, Nissana, Honde i Suzukija sa preko 1,1 milion proizvedenih vozila. U 2007, Mazda je proizvela gotovo 1,3 miliona vozila. Većina (oko 1 milion) je napravljena u japanskim fabrikama a ostatak u drugim fabrikama u svetu.