Auto delovi Lexus

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi lexus
Auto delovi Lexus cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Lexus

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Lexus vozila – amortizeri za Lexus vozila, hladnjak za Lexus vozila, set kvacila za Lexus vozila, far za Lexus vozila, filteri za Lexus vozila, ulje za Lexus vozila, veliki servis za Lexus vozila, mali servis za Lexus vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Lexus, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Lexus auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Lexus auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Lexus auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


U mogućnosti smo da Vam ponudimo auto delove za različite Lexus modele: auto delovi za Lexus GS, GS 300, auto delovi za Lexus GT 200h, delovi za Lexus IS 200, 220, 250, delovi za Lexus LS, LS 400, Lexus RX, RX 300, 330, 400 auto delovi… Auto delovi za Lexus vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti! Rezervni deo možete naručiti i odmah ugraditi kod servisera, primiti putem brze pošte ili lično preuzeti.

Ukratko o fabrici: 

Lexus je luksuzni ogranak japanskog proizvođača Toyota. Lexus je nastao kao produkt Toyota-ine želje da osvoji američko tržište luksuznih automobila. Zanimljivo je to da su japanci išli toliko daleko u istraživanju američkog tržišta da su čak iznajmljivali kuće i živeli u Laguna beach-u, pažljivo analizirajući navike potrošača i njihov način života. Zahvaljujući svemu tome nastao je model Lexus LS400 koji se postao hit. Glavna prednost koju je Lexus imao je bila njegova jedinstvenost. Imao je malo veze sa Toyotinim obrascima dizajna. Godine 1991 u prodaju su puštena dva nova modela Lexus SC400 i Lecus ES300 limuzina koji ubrzo postaje najprodavanija limuzina ove kompanije. Već 1996 godine Lexus ulazi i na tržište sportskih automobila sa modelom LX450, baziranom na Tototinom Land Cruiseru 100. Naredni model koji izlazi je RX, 1998 godine, koji je bio baziran na Toyotinom Camry-ju. Ulaskom Lexusa na evropsko tržište on postaje žestoka konkurencija Mercedesu i BMW-u, čiji promet drastično opada. Lexus od svog osnivanja konstantno raste, vozila se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta. Vremenom Lexus je postao najveća japanska prodajna marka, pa je rangiran među deset najvećih japanskih brendova. Sedište Lexus-a je u Nagoji, operativni centri nalaze se u Belgiji i Kaliforniji. Najveće broj Lexus vozila prodat je 2007 godine kada je prodato 518 000 vozila, da bi se u par narednih godina prodaja smanjila zbog efekta recesije 2008 godine i japanskog cunamija 2011 godine. Nakon obih nekoliko godina prodaja ponovo počinje sa rastom i već u 2013 godini dostiže novi maksimum kada je prodato 523000 vozila. U 2014 godini Lexus postavlja novi globalni prodajni rekord nakon prodaje od 582 000 vozila. Ovo Lexus stavlja na četvrto mestu na svetu najprodavanijih luksuznih vozila iza BMW-a, Audia i Mercedesa.