Auto delovi Land Rover

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Land rover
Auto delovi Land rover cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Land Rover

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Lexus vozila – amortizeri za Lexus vozila, hladnjak za Lexus vozila, set kvacila za Lexus vozila, far za Lexus vozila, filteri za Lexus vozila, ulje za Lexus vozila, veliki servis za Lexus vozila, mali servis za Lexus vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Lexus, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Lexus auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Lexus auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Lexus auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Pronađite sve potrebne auto delove za Land Rover na jednom mestu. U ponudi imamo auto delove za različite modele automobila marke Land Rove, auto delovi za Land Rover 25, 45, 75, delovi za Land Rover Freelander, delovi za Land Rover Range, Discovery, Sport .. Auto delovi za Lexus vozila se mogu naci u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti! Rezervni deo možete naručiti i odmah uslužno ugraditi kod servisera, primiti putem brze pošte ili lično preuzeti.

Ukratko o fabrici: 

Land Rover je brend automobila koji je specijalizovan za pogon na sva četri točka, u vlasništvu je britanskog multinacionalnog proizvođača automobila Jaguar Land Rover, koji je zauzvrat u vlasništvu India Tata Motors-a. Uz Jeep Land Rover ima najdužu istoriju u proizvodnji terenskih vozila na svetu. Land Rover kao kompanija postoji od 1978 godine. Prve serije automobila marke Landr Rover imale su aluminijsku karoseriju (zbog velikih viškova aluminija s vojnih aviona) i bile su pogonjene 4 cilindarskim dizel motorom zapremnine 2500 ccm koji je osim nafte mogao koristiti i palmino ulje. Zbog svoje robusnosti, iznimne kvalitete i neprikosnovenih terenskih sposobnosti Land Rover Defender postao je vozilo izbora spasilačkih službi, istraživača, poljoprivrednika, vojske i policije, ukratko svih onih koji su trebali pouzdano i nezaustavljivo vozilo s niskim troškovima održavanja. Proizvedeno ih je 1,8 miliona a zapanjujuć je podatak da ih još 70% radi. Taj podatak govori još više uzme li se u obzir da su korišćeni u najtežim uslovima. Stoga ne čudi podatak da je Land Rover defender prvo motorizirano vozilo koje su videli stanovnici 60% zemalja u razvoju. Land Rover Defender modeli su sastavljani pod licencom na nekoliko lokacija širom sveta, uključujući Španiju, Iran, Brazil i Tursku. Nakon Defendera Land Rover je 1970 godine izbacio još jednog rodonačelnika nove klase automobila Range Rover, luksuzni terenac preteču današnjih SUVova. Godine 2004 predstavljen je najsportskiji ikad proizvedeni Land Rover, model Range Stormer. Ima ugrađem Terrain Response sistem koji je pantentirala upravo firma Land Rover. Ovaj sistem ima izbor pet režima koji se mogu izabrati, u zavisnosti od uslova vožnje (sneg/led/blato, put, kanali, pesak, kamen). Nijedan proizvođač automobila do danas nije dostigao ovaj sistem. Visoko mdifikovani Land Rover se takmiči i u Dakar reliju i osvojili su Macmillan 4x4 UK Challenge skoro svake godine. Land Rover sad ima svoj G4 izazov. Odeljenje za saobraćaj iz Velike Britanije pokazuje da je Land Rover Discovery jedan od najsigurnijih automobila na britanskim putevima mereno slučajno u nezgodama dva automobila. Land Rover je promenio nekoliko vlasnika, među kojima i britanski Leyland, British Aerospace i BMW, dok se od 2008 godine kao što smo već pomenuli nalazi u vlasništvu indijske firme Tata Motors.