Auto delovi Lancia

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Lancia
Auto delovi Lancia cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Lancia

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Lancia vozila – amortizeri za Lancia vozila, hladnjak za Lancia vozila, set kvacila za Lancia vozila, far za Lancia vozila, filteri za Lancia vozila, ulje za Lancia vozila, veliki servis za Lancia vozila, mali servis za Lancia vozila. 
 • Ako ste član Auto Sindikata specijalisti iz našeg korisničkog centra će Vam pomoći da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takođe, pomoći ćemo Vam da se odlučite između velikog broja brendova auto delova za Lancia, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvođača Lancia auto delovi. U svakom trenutku dobićete informaciju koja će Vam biti od značaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U većini slučajeva rok isporuke je jedan radni dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Lancia auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 9.00 do 17.00h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Lancia auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Najbolji odnos između dobre cene I najboljeg mogućeg kvaliteta. Možete se odlučiti za auto delove iz svih kategorija kvaliteta za različite modele: delovi za Lancia Lybra, delovi Lancia Thesis, Lancia Delta delovi, Lancia Zeta delovi, Lancia Ypsilon, Lancia Kappa … Auto delovi za Lancia vozila se mogu naci u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti! Uz malo truda oko održavanja, popravki i povremene zamene pojedinih auto delova, svaki korisnik Lancia automobila može da bude siguran u ispravnost i pouzdanost svog vozila.

Ukratko o fabrici: 

Lancia Automobili SpA.je italijanski proizvođač automobila koji je osnovao Vićenco Lanča 1906 godine u Torinu. Kompanija ima vrlo dugu tradiciju proizvodnje luksuznih modela i velike uspehe u reli vožnji. Godine 1960 postaje član Fiat grupe. Kompanija je zatvorena 1986 godine zajdeno sa Alfom, kako bi se formirao novi pogon Alfa-Lancia industrija koja je kasnije takođe povučena i preuzeta pod okrilje Fiat kompanije 2007 godine. Pri celokupnoj reorganizaciji italijanske industrije automobila formirano je odeljenje sa prvobitnim nazivom (it. Lancia Automobiles SpA) kao deo grupe (it. Fiat Group Automobiles SpA). Moderni Lancia automobili predstavljaju luksuznu alternativu Fiatovim i Alfinim vozilima sa kojima deli platformu i agregate. Zaštitni znak firme je upotreba grčkog alfabeta u nazivima modela. Generalni direktor firme Oliver Francis. Prvi Lancia automobil je nosio oznaku "tipo 51" ili 12 HP. Kasnje, kada je Lancia počela da označava svoje modele slovima grčkog alfabeta, ovaj model je dobio oznaku Alfa. To je bio mali automobil sa četiri-cilindarskim motorom snage 58 konja. Prototip je proizveden 1907, a godinu dana kasnije je počela proizvodnja. Kroz istoriju kompanija je poznata po značajnim uspesima na reli takmičenjima.Za trke su koriščeni serijski automobili sa posebnom opremom a takođe prototipovi konstruisani isključivo za trke. Model sa oznakom D50 je bio dizajniran za Formulu 1. Model D50 je imao motor sa osam cilindara koji su bili naklonjeni na levo, pa zahvaljujući tome pogonska osa nije bila ispod sedišta vozača ali pored tako da je u odnosu na konkurenciju taj model imao veću stabilnost.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview