Auto delovi Kia

15% POPUST ZA SVE TELEFONSKE PORUDŽBINE

Pozovite naš korisnički centar 060 63 33 685 i proverite cene delova za Vaš auto

Auto delovi Kia
Auto delovi Kia cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Kia

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Kia vozila – amortizeri za Kia vozila, hladnjak za Kia vozila, set kvacila za Kia vozila, far za Kia vozila, filteri za Kia vozila, ulje za Kia vozila, veliki servis za Kia vozila, mali servis za Kia vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Kia, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Kia auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Kia auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Kia auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Auto delove za Kia vozila možete naći u svim brendovima I cenovnim kategorijama, kao I za različite modele automobila marke Kia, auto delovi za: Kia Sorento, Kia Sportage, za Kia cee'd, Kia pro cee'd, Kia Magnetis, Kia Rio, Kia Picanto … Auto delovi za Kia vozila se mogu naci u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti!

Ukratko o fabrici: 

Kia Motors sa sedištem u Seulu je drugi južnokorejski proizvođač automobila po veličini, nakon Hyundaia, sa prodajom od preko 2,7 miliona vozila u 2012 godini i gotovo 2,75 miliona vozila u 2013 godini. Od Decembra 2013 godine kompanija je 33,88% u vlasništvu Hyundai Motorsa. Reč Kia proizlazi iz kineskog znaka "ki" što znači "izvirati iz a," a što simbolizuje Aziju. Kia, dakle, znači izvirati iz Azije. 1952 godine proizvedeno je prvo korejsko biciklo - Samcholli. Kia je svoje prvo integrisano automobilsko postrojenje ootvorila 1973 godne.Počevši od 1986 godine (kada je proiztvedeno 26 automobila a zatim naredne preko 95000) Kia se vratila automobilskoj industriji u partnerstvu sa Fordom. Godine 1992 Kias Motors America je registrovano u SAD. Ubrzo preko stotinu Kia dilera posluje u preko trideset zemalja . Tokom azijske finansijske krize Kia je proglasila bankrot i 1998 godine Hyundai Motors je stekao udeo od 51% kompanije. U avgustu 2014 godine kompanija je dobila međunarodnu pažnju kada se Papa Francis iz katoličke crkve vozio u jednom od svojih kompaktnih automobila, Kia Soul tokom pet dana posete Južnoj Koreji. Kia Soul je privukao veću pažnju od druga dva vozila koja se koriste od strane pape, Kia Carnival i Hyundai Santa Fe. Godine 1999 Kia je postala deo koncerna Hyundai Motors, što je oba proizvođača lansiralo među vodeće automobilske kompanije u Južnoj Koreji i svetu. Spajanje je bilo odgovor na tadašnju azijsku finansijsku krizu i obe kompanije je ojačalo u smislu konkurentnosti, tehničkog i ekonomskog razvoja. U 2005 godini vrednost izvoza je premašila 10 milijardi američkih dolara. Kia Motors je zadržala titulu najbrže rastućeg automobilskog brenda u Evropi. U Južnoj Koreji je otvoren centar za istraživanja i razvoj okolini prihvatljive tehnologije. Dolaskom novog Sportaga Kia 2010 godine Kia predstavlja i novitete - jednog od najnaprednijih sistema 4x4 pogona Dynamax AWD, koji su razvili u saradnji sa čuvenim proizvođačem Magna Steyr iz Graza. Neki od aktuelnih modela Kia automobila su: Kia Optima, Kia Carens, Kia, Sportage, Kia Sorento, Kia Xeed, Kia ceed Sportswagon, Kia Sport Sedan, Kia Rio...