Auto delovi Jaguar

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Jaguar
Auto delovi Jaguar cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Jaguar

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Jaguar vozila – amortizeri za Jaguar vozila, hladnjak za Jaguar vozila, set kvacila za Jaguar vozila, far za Jaguar vozila, filteri za Jaguar vozila, ulje za Jaguar vozila, veliki servis za Jaguar vozila, mali servis za Jaguar vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Jaguar, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Jaguar auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Jaguar auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Jaguar auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Veliki izbor auto delova britanskog proizvođača luksuznih automobila marke Jaguar. U ponudi imamo auto delove za različite modele marke Jaguar: auto delovi za X-Type, delovi za XF, XJ, delovi za S-Type, delovi za XK, delovi za XJR Auto delovi za Jaguar vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti!

Ukratko o fabrici: 

Jaguar je britanski proizvođač luksuznih i sportskih automobila sa sedištem u Whitley, Coventry, Engleska. Trenutno je deo Jaguar Land Rover grupacije u vlasništvu koncerna Tata Motors.Firmu je 1922. pod nazivom Swallow Sidecar Company osnovao William Lyons, a današnji naziv dobila je nakon završetka Drugog svetskog rata. Jaguar automobili danas su dizajnirani u Jaguar Land Rover inženjerskom centru u Whitley u Coventryju i na Gaydonu u Warwickshireu, a proizvode se u Jaguarovoj fabrici u Castle Bromwich pogonu u blizini Birminghama. Kompanija je bila svesna potencijala malih automobila za nizku cenu tako da je počela da proizvodi specijalne karoserije na osnovu serijskih modela. Zbog toga je ime firme promenjeno na Swallow Sidecar and Coachbuilding Company. Godine 1927. se proizvodi karoserija za popularan automobil Austin Seven. Prodavala su se dva modela pod imenom Austin-Swallow Roadster i Austin-swallow Saloon. Oba automobila nisu bila mnogo skuplja od serijskih modela, tako da su brzo stekla popuarnost. Kasnije su nastale obrade i dugih marki kao što su Standard, Morris i Wolseley. Proizvodni pogon je 1928., preseljen iz mesta Blekpul do mesta Koventri, gde se nalazi do danas. Za firmu nije bilo dovoljna samo proizvodnja karoserija, tako da se dogovorila sa firmom Standard Motor Company na snabdevanju šasijama i motorima koji su bili predvidjeni za novi automobil, koji je proizveden 1931. pod imenom SS. Firma se na žalost našla u krizi, pa je 26 Marta 2008 godine Ford objavio da je pristao da prodaje Jaguar zajedno sa firmom Land Rover indijskoj kompaniji Tata Motors. Trenurno modeli su: Jaguare KSE, Jaguar F-type, Jaguar XF, Jaguar XJ, Jaguar R models.