Auto delovi Iveco

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Iveco
Auto delovi Iveco cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Iveco

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Iveco vozila – amortizeri za Iveco vozila, hladnjak za Iveco vozila, set kvacila za Iveco vozila, far za Iveco vozila, filteri za Iveco vozila, ulje za Iveco vozila, veliki servis za Iveco vozila, mali servis za Iveco vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Iveco, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Iveco auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Iveco auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Iveco auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Po najpovoljnijim uslovima kupite originalne rezervne delove za Vaše Iveco vozilo, teretno I dostavno (komercijalno). Iz ponude izdvajamo auto delove za sledeća Iveco vozila: Daily 50c11, Daily 35s13, Daily 39l12, Daily 29l12. Auto delovi za Iveco vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti!

Ukratko o fabrici: 

Iveco je akronim za Industrial Vehicles Corporation, je italijanska industrijska proizvodnja vozila sa sedištem u Torinu. Iveco dizajnira i proizvodi laka, srednja, teška komercijalna vozila, vozila za kamenolome i gradilišta, gradske i međugradske autobuse i specijalna vozila za aplikacije kao što su gašenje požara, off-road misije, vojnu i civilnu odbranu. Ime Iveco se prvi put pojavilo 1975. godine, nakon spajanja italijanskih, francuskih i nemačkih brendova. Nakon spajanja Iveco je počeo racionalizaciju svojih proizvoda, proizvodnih pogona i prodajnu mrežu, uz zadržavanje originalnih brendova. Godine 1978 Iveco lansira prvi proizvod u rasponu od lakih vozila brendiranih Iveco, na Daily. Proizvod je prvobitno zamišljen kao malo pouzdano industrijsko vozilo. Proizvodni pogoni su u Evropi, Brazilu, Rusiji, Australiji, Africi, Argentini i Kini, a poseduje oko 5.000 prodajnih i servisnih centara u preko 160 zemalja. Proizvodnja kompanije iznosi oko 150.000 komercijalnih vozila sa prometom od oko 10 milijardi €. Iveco je registrovan 1. januara 1975, sa spajanjem pet različitih brendova: Fiat Veicoli Industriali (sa sedištem u Torinu, Italija), OM (Brescia, Italija), Lancia Vozila speciali (Italija), Unic(Francuska) i Magirus-Deutz (Nemačka). Nakon spajanja, novoosnovani Iveco počinje racionalizaciju svoje palete proizvoda, proizvodnih pogona i prodajne mreže, zadržavajući originalne marke. Iveco asortiman lakih, srednjih i teških vozila i autobusa mogu da idu na metan. Metan omogućava da uštednju na potrošnji od 38% po kilogramu prevezenim u odnosu na to koliko troše dizel motori za istu nosivost i isti pređen put. POred toga u odnosu na Euro VI dizel motore metan ima manju emisiju štetnih gasova i čestica.