Auto delovi Isuzu

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Isuzu
Auto delovi Isuzu cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Isuzu

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Isuzu vozila – amortizeri za Isuzu vozila, hladnjak za Isuzu vozila, set kvacila za Isuzu vozila, far za Isuzu vozila, filteri za Isuzu vozila, ulje za Isuzu vozila, veliki servis za Isuzu vozila, mali servis za Isuzu vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Isuzu, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Isuzu auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Isuzu auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Isuzu auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


U ponudi imamo auto delove za Isuzu vozila, koji su neophodni za redovno održavanje automobila, kako starijih, tako I novijih modela. Iz ponude izdvajamo auto delove za sledeća Isuzu vozila: delovi za D-Max, Gemini, Rodeo, Trooper… Auto delovi za Isuzu vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti! Delove šaljemo na teritoriji cele Srbije kurirskim službama. Svi delovi su isključivo novi i imaju garanciju koju je propisao proizvođač.

Ukratko o fabrici: 

Isuzu je japanski proizvođač komercijalnih vozila i dizel motora sa sedištem u Tokiju. Isuzu je 2012 godine bio osmi proizvođač vozila u Japanu sa 60740 jedinica a 27 u svetu. Glavna delatnost Isuzua je proizvodnja i prodaja komercijalnih vozila i dizel motora. Kompanije ima nekoliko svojih fabrika u Turskoj, Rusiji, Infdoneziji, Maleziji, Engleskoj, Južnoafričkoj Republici, Filipinima, Tajvanu, VIjetnamu i Indiji. Isuszu ima fabrike za proizvodnju i montažu u Fudžisavi kao i u prefakturama Točigi i Hokaido. Kompanija je osnovana 1916 godine od strane japanskog proizvođača nafte Tokyo Gas Company, koja je 1934 godine spojena sa proizvođačem automobila i dobija naziv po japanskoj reci Isuzu. Do 2015 godine Isuzu je proizveo preko 25 miliona dizel motora, koji se mogu naći u vozilima širom sveta. Dizel motore koriste mnogi proizvođači automobila uključujući General Motors i Reno Nissan alijansu.