Auto delovi Hyundai

15% POPUST ZA SVE TELEFONSKE PORUDŽBINE

Pozovite naš korisnički centar 060 63 33 685 i proverite cene delova za Vaš auto

Auto delovi Hyundai
Auto delovi Hyundai cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din

 Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova ili patosnica za auto dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Hyundai

 

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Hyundai vozila – amortizeri za Hyundai vozila, hladnjak za Hyundai vozila, set kvacila za Hyundai vozila, far za Hyundai vozila, filteri za Hyundai vozila, ulje za Hyundai vozila, veliki servis za Hyundai vozila, mali servis za Hyundai vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Hyundai, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Hyundai auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Hyundai auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Hyundai auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 

 

 

Brzo, lako I sigurno naručite auto delove za sve tipove Hyundai vozila: auto delovi za Hyundai i10, delovi za Hyundai Santa Fe, delovi za Hyundai Matrix, delovi za Hyundai Atos, delovi za Hyundai Accent, delovi za Hyundai Tucson… Auto delovi za Hyundai vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti! Vašem omiljenom vozilu potrebne su povremene provere, popravke i zamene auto delova kako biste bili sigurni da ćete uživati u bezbednoj vožnji.

Ukratko o fabrici: 

Hyundai je južnokorejski multinacionalni auto proizvođač sa sedištem u Seulu. Kompanija je osnovana 1967 godine i zajedno sa svojih 32,8% u Kia Motors-a zajedno čine Hyundai Motor Grup, koja je peti najveći svetski proizvođač automobila na osnovu godišnje prodaje vozila u 2012 godini. Kompaniju Hyundai je osnovao korejac Chung Ju Yung. Hyundai se dobro razvijao, zahvaljujući činjenici da je osnivač umeo da se snađe i u najtežim situacijama. Veoma unosan ugovor Chung Ju-Yung je zatvorio ispunjavajući moto, vreme je novac. Uvek se trudio da, nekonvencionalnim načinom, bude brži i jeftiniji od konkurencije. Hyundai bez Kia je rangiran kao osmi najveći proizvođač automobila. Do svoje smrti, Chung Ju-Yung, osnivač Hyundai, je lično brinuo o razvoju radne snage. Promovisao je spoj menadžmenta i radnika. Sam je bio primer a često je išao na njihova radna mesta ili jeo sa njima u kantini. Nijedan menadžer nije smeo da se povisi na radnika. Takođe je lično nadgledao realizaciju ugovora, savršeno je znao situaciju u preduzećima tako da je mogao da donese pravu odluku. Od 2012 godine kompanija je prodala više od 4,4 miliona vozila širom sveta u toj godini, dok bi sa Kia ukupna prodaja bila 7.12 miliona. Hyundai je trenutno četvrta po veličini proizvođač vozila na svetu. Hyundai radi najveći integrisani auto proizvodni objekat na svetu u Ulsan, Južna Koreja, koja ima godišnji kapacitet proizvodnje od 1,6 miliona jedinica. Kompanija zapošljava oko 75000 ljudi širom sveta. Hyundai vozila se prodaju u 193 zemlje kroz oko 6000 dilera i salonima. Hyundai ima sest centara širom sveta koji se nalaze u Koreji (tri kancelarije), Nemačka, Japan i Indija. Osim toga postoji američki dizajn u Kaliforniji kako bi razvijali projekte za američko tržište. Hyundai ie innvestirao u proizvodnim pogodnima u Severnoj Americi, Indiji, Češkoj, Rusiji, Kini i Turskoj, kao i istraživačke i razvojne centre u Evropi, Aziji, Severnoj Americi i Pacifiku. U 2004 godini Hyundai Motor je imala 57.2$ milijardi dolara u prodaji u Južnoj koreji čineći drugu korporaciju po veličini. Prodaja vozila u 2005 godini dostigla je 2533695 jedinica što je povećanje od 11% u odnosu na prethodnu godinu. Hyundai Motor America počeo je sa prodajom automobila u SAD 20 februara 1986 godine sa modelom Hyundai Excel koji je ponuđen u različitosti boja i stilova tela. Te godine Kia je postavila rekord prodaje u prvoj godini poslovanja u Sjedinjenim Američkim Državama u odnosu na bilo koju drugu marku automobila. Ukupna prodaja u 1986 godini bila je 168882 automobila.