Auto delovi Honda

15% POPUST ZA SVE TELEFONSKE PORUDŽBINE

Pozovite naš korisnički centar 060 63 33 685 i proverite cene delova za Vaš auto

Auto delovi Honda
Auto delovi Honda

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din

 Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Honda

 

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Honda vozila – amortizeri za Honda vozila, hladnjak za Honda vozila, set kvacila za Honda vozila, far za Honda vozila, filteri za Honda vozila, ulje za Honda vozila, veliki servis za Honda vozila, mali servis za Honda vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Honda, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Honda auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Honda auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 8.30 do 17.30h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Honda auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 

 

 

U ponudi imamo auto patosnice auto delove za različite modele japanske marke Honda među kojima su: auto delovi za Honda Civic, delovi za Honda Civic Sport, delovi za Honda Accord, Honda Prelude delovi, Honda CR-Vdelovi, Honda HR-V delovi… Auto delovi za Honda vozila se mogu naci u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti!

Ukratko o fabrici: 

Honda je japanski proizvođač automobila, kamionam opreme za poljoprivredu, robota, skutera, mlaznih motora. Firmu je 1946 godine osnovao Soichiro Honda . Uz Toyotu, Mazdu i Mitsubishi Honda je jedan od najvećih japanskih proizvođača automobila. U 2006 godini Honda je imala 131600 zaposlenih i promet od 84 milijarde dolara. Honda je u 2011 godini bila osmi proizvođač automobila na svetu po veličini, iza General motorsa, Volkswagena, Toyote, Hyundai, Forda, Nissan i PSA Peugeot i Citroen grupe. Godine 2013 Honda ulaže oko 5,7% svojih prihoda u istraživanje i razvoj. Takođe u 2013 oj godini Honda je postala prvi japanski proizvođač automobila koji je bio neto izvoznik u SAD, izvezeno je 108705 Honda i Acura modela dok je uvoz bio samo 88357. Kompanija ima pogone širom sveta. POgoni Honde nalaze se u Kini, SAD, Pakistanu, Kanadi, Engleskoj, Japanu, Belgiji, Brazilu, Meksiku, Novi Zeland, Maleziji, Indoneziji, Indiji, Filipinima, Tajlandu, Vijetnamu, Turskoj, Tajvanu, Peruu i Agentini. Od Jula 2010 godine 89% Honda i Acura prodatih vozila u SAD je napravljeno u severnoamerilkim pogonima, u odnosu na 82,2% godinu dana ranije. Honda je takođe stvorio zajednička ulaganja širom sveta kao što su Honda Siel Car i Hero Honda Motorcycles u Indiji, Guangdzou Honda i Dongfeng Honda u Kini, Boon Siew Honda u Maleziji i Honda Atlas u Pakistanu. Nakon zemljotresa i cunamiija u Martu 2011 godine Honda je saopštila da planira da prepolovi proizvodnju u svojim britanskim pogonima. Hondina globalna postava sastoji se od modela Fit, Civic, Accordm Insight, CR-V, CR-Z, Legend i dve starije verzije modela Odyssey, jednog za Severnu Ameriku i drugog manjeg koje se prodaje na meunarodnom nivou. Honda je najveći proizvodjač motocikala na svetu a takodje i najveći proizvodjač motora po obimu produkcije. Honda motori se nalaze u mnogim proizvodima kao što su motocikli, automobili, generatori, kosilice, poljoprivredne mašine i motorni čamci. Honda je danas svetski lider u naprednim tehnologijama usmerenim pre svega na ekologiju i sigurnost. Kao prva je predstavila vozilo sa hibridnim pogonem, pionir je u razvoju vozila na vodonik, a sada počinje sa prodajom prvog motora koji ima air bag.