Auto delovi Daihatsu

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Daihatsu
Auto delovi Daihatsu cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Daihatsu

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Daihatsu vozila – amortizeri za Daihatsu vozila, hladnjak za Daihatsu vozila, set kvacila za Daihatsu vozila, far za Daihatsu vozila, filteri za Daihatsu vozila, ulje za Daihatsu vozila, veliki servis za Daihatsu vozila, mali servis za Daihatsu vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Daihatsu, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Daihatsu auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Daihatsu auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 9.00 do 17.00h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Daihatsu auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Jednostavnom I brzom pretragom pronađite sve potrebne auto delove za Vaše Daihatsu ( Cuore, Move, Sirion, Terios, Applause, Charade…) vozilo. U svom asortimanu imamo Daihatsu auto delove koji su neophodni za redovno održavanje. Auto delovi za Daihatsu vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti!

Ukratko o fabrici: 

Daihatsu je najstariji japanski auto proizvođač uglavnom poznat po proizvodnji manjih modela i off road vozila. Daihatsu je član Mitsubishi UFJ grupe. Daihatsu je formiran 1951 godine kao naslednik Hatsudoki Seize, koji je osnovan 1907 godine. Tokom 1960 godine Daihatsu je počeo izvoz i u Evropu gde nije imao veliki uspeh prodaje do kasnih 1980 ih. Od Februara 1992 godine Toyota distribuira Daihatsu modele u okviru svoje Severno Američke distribucije. U Japanu mnogi Daihatsu automobili su poznati kao Kei Jidosha. Daihatsu Diesel Motor kompanija za proizvodnju formirana je 1966 godine kao kompanija za proizvodnju motora za brodove i dizel agregate. U Januaru 2011 godine Daihatsu je najavio da će se povući iz Evrope do 2013 godine, navodeći uporno jak jen što otežava da kompanija napravi profit od izvoza. Nakon finansijske krize Daihatsu prodaja u evropi je pala od 58000 vozila u 2007 godini na 12000 vozila u 2011 godini. Daihatsu je sa izvozom krenuo 1953 godine, a od 1980 godine izvezeno je milion Daihatsu vozila. Nakon 1997 godine, azijska finansijska kriza, Daihatsu zatvara svoje pogone na Tajlandu i u celosti se povlači sa tržišta. Daihatsu je dobro poznat brend i u Čileu sa modelima Daihatsu Charade i Cuore, ali su i oni doživeli nisku prodaju 2004/2005 godine. Daihatsu je 13.januara 2013 godine objavio da prodaja Daihatsu vozila širom Evrope prestaje 31. Januara 2013 godine. Razlog za ovo je skok japanskog jena, ovo je povećalo cene Daihatsu vozila.