Auto delovi Daewoo

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Daewoo
Auto delovi Daewoo cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Daewoo

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Daewoo vozila – amortizeri za Daewoo vozila, hladnjak za Daewoo vozila, set kvacila za Daewoo vozila, far za Daewoo vozila, filteri za Daewoo vozila, ulje za Daewoo vozila, veliki servis za Daewoo vozila, mali servis za Daewoo vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Daewoo, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Daewoo auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Daewoo auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 9.00 do 17.00h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Daewoo auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


U mogucnosti smo da Vam ponudimo auto delove za razlicite Daewoo modele: delovi za Daewoo Nubira, delovi za Daewoo Tacuma, delovi za Daewoo Kalos, delovi za Daewoo Lacetti, delovi za Daewoo Matiz, Daewoo Nexia delovi... Auto delovi za Daewoo vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti!

Ukratko o fabrici: 

Daewoo je južnokorejska automobilska kompanija osnovana 1982 godine, deo Daewoo grupe. Godine 2001 veći deo firme je prodat General Motorsu zbog velikih finansijskih problema i samim tim firma dobija i novo ime GM Daewoo. Nakon prodaje Daewoo dobija novi logo. POslednji automobil u Evropi koji je nosio Daewoo logo bio je Daewoo Aveo. Ostali modeli su kasnije prekršteni kao Chevrolet. Daewoo Motors je sa prodajom modela Espreso i Cielo počeo početkom 1995 godine da bi zatim proširio svoju prodaju i na modele Lanos, NUbira i Leqanza. Daewoo Spark je gradski automobil koji je izašao 1998 goodine i bio je veliki uspeh za kompaniju, pre svega u ne-azijskim zemljama kao što su Italija, gde je tri puta osvojio mnoge nagrade kao što je Automobil godinem tri puta za redom 1998, 1999 i 2000 godine. Zatim su u prodaju pušteni i modeli Rezzo, Evanda Kalos. Daewoo automobili bili su dostupni u SDA i Kanadi između 19997 i 2002 godine, kao i u Australiji i mnogim drugim zemljama dok nisu bankrotirali. U januaru 2005 godine u Evropi se pojavio Chevrolet koji je ustvari bio Daewoo sa značkom Chevroleta. Slogan general motorsa je glasio: "Daewoo je odrastao dovoljno da postane Ford". Takođe su smatrali da je ovaj naziv bio prilika da Daewoo postane jači. Osim Južne Koreje brend Daewoo je nastavio da postoji i dalje u nekim stranim tržištima nekoliko godina nakon zamene za Chevrolet, naročito u onim zemljama u kojima Daewoo Motors bivši objekti nisu bili deo plana General Motorsa. Primeri tržišta gde je nastavio da se koristi Daewoo su Rumunija do 2008 godine, Ukrajina do 2012 godine, Egipat do 2012 godine, Vijetnam do 2011 godine. Osim ovih zemalja brend nastavlja da postoji i u Uzbekistani kao UZDaewooAuto, dok je u Poljskoj Daewoo nastavio sa proizvodnjom do 2008 godine. Najpoznatiji Daewoo automobil je Daewoo Matiz. Dizajn za ovaj auto potpisao je Giorgetto Giugiaro. Ovaj auto postao je bestseler u naredne četri godine.