Auto delovi Dacia

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Dacia
Auto delovi Dacia cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Dacia

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Dacia vozila – amortizeri za Dacia vozila, hladnjak za Dacia vozila, set kvacila za Dacia vozila, far za Dacia vozila, filteri za Dacia vozila, ulje za Dacia vozila, veliki servis za Dacia vozila, mali servis za Dacia vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Dacia, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Dacia auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Dacia auto delovi, radi od ponedeljaka do petka od 9.00 do 17.00h. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Dacia auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Mogućnost brze nabavke i isporuke svih Dacia auto delova. U ponudi imamo auto delove za sve modele Dacia automobila: auto delovi za Dacis Duster, delovi za Dacia Logan, Dacia Sandero delovi, Dacia Stepway delovi, delovi za Dacia Super Novu… U ponudi imamo auto delove za upravljanje, ogibljenje, kočione sisteme, elektriku, sisteme za ubrizgavanje, svetlosnu grupu… Cena auto delova zavisi od toga kog je deo porekla, za koju namenu i u kom kvalitetu je napravljen.

Ukratko o fabrici: 

Rumunski proizvođač automobila Dacia nosi ime od istorijskog regiona koji danas predstavlja veći deo Rumunije. Kompanija je osnovana 1966 godine a bio je podružnica francuskog proizvođača Renault od 1999 godine. Dacia je najveći rumunski izvoznik koji čini 7,3% ukupnog izvoza u Rumuniji u 2014 oj godini. Fabrika u MIloveni trenutno je peti najveći proizvodni objekat automobila u Evropi po zapremini sa ukupno 412 718 proizvedenih vozila koji su isporučeni u 2013 oj i 511 465 jedinica u 2014 oj godini. Od godine 2008/2009 godine Dacia je sponzor fudbalskog kluba Udineze. Prvi Dacia 1300 automobil napustio je montažnu liniju 1969 godine. Rumuni su bili oduševljeni modernosti i pouzdanošću automobila, a liste čekanja su bile duge. Već 1970 godine bilo je nekoliko varijanti: standardni 1300, 1300L (lulsuzni), 1301 LuxSuper, koja je imala novine, kao što je radio, retrovizore na obe strane. U seštembru 1999 godine Daciu je kupio Renault sa ciljem da razvije automobilsku industriju u centralnoj i istočnoj Evropi, a investija je ubog toga povećana. Prvi znak toga je model Supernova, poboljšana verzija Nove sa motorom i menjačem iz Renoa. Najluksuznija verzija ima klimu, cd plejer i elektronske podizače stakala. Prodaja je je veoma dobra iako je zastarelost koncepta bila uočljiva. Dacia je 2002 godine prodala oko 53 000 vozila što je tržino učešće od 50% u Rumuniji. Tokom 2003 godine Dacia Solenza je zamenila Super Novu. Dacia Solenza ima novi enterijer kao i vazdušni jastuk. Ovo je međutim bio samo privremeni model pre izlaska Dacie Logan, kao i da se radnici upoznaju sa zahtevima za proizvodnju . Proizvodnja Dacie Solenzo obustavljena je 2005 godine. Sa druge strane Dacia Logan postaje najuspešniji model posle originalnog 1300. Godine 2004 Dacia Logan postaje jedan od najprodavanijih automobila u centralnoj i istočnoj Evropi, kao i Rusiji. Logan se prodaje u velikom broju zemalja, povremeno pod brendom Renoa. Dobila tri od pet zvezdica u NcAP kraš testiranju. Dacia Logan u Februaru 2008 godine imala je udeo od 27% tržišta u Rumuniji. Osim u Evropi Dacia se prodaje i u nekim afričkim zemljama: Alžir, Tunis, Maroko kao i u nekoliko zemalja Bliskog istoka. U 2012 oj godini prodato je 359 822 vozila a čak 230 000 je prodato u Zapadnoj Evropi, većina njih u Francuskoj i Nemačkoj. Neki od Dacia modela su: Dacia Logan, Dacia Sandero, Dacia Sandero Stepway, Dacia Duster, Dacia Lodgy, Dacia Lodgy Stepay, Dacia Dokker, Dacia Dokker Van, Dacia Dokker Stepway ...