Auto delovi Chevrolet

22% POPUST ZA SVE ONLINE PORUDŽBINE

Za uspešan nastavak potrebno je da unesete u pretragu proizvođačke šifre delova koji su Vam potrebni... (Valeo, LUK, Mann...)

Auto delovi Chevrolet
Auto delovi Chevrolet cene

Šta ako ne znate šifre?

Pokušajte da rešite izazov, potrebno Vam je samo malo:

  • Pogledajte stare fakture i pronađite proizvođačke šifre delova koje ste ranije ugrađivali.
  • Ukoliko je deo koji menjate lako dostupan - pogledajte koja je šifra ispisana na njemu.
  • Ako se služite engleskim jezikom, iskoristite pretrage na stranim sajtovima tipa https://www.onlinecarparts.co.uk
  • Pomoć prijatelja je uvek dobrodošla. Ako imate nekoga koji se razume u delove, vrlo brzo će Vam rešiti problem.

Primeri uštede:

Bootstrap Thumbnail First

Veliki servis Fiat Stilo 1.9JTD

Set zupčastog INA, Pumpa za vodu KWP, Set PK kaiša DAYCO.

Puna cena 15.672,00

Cena sa popustom: 11.876,00 Din

Ušteda: 3.750 Din

Bootstrap Thumbnail Second

Set kvačila VW Golf IV 1.9 TDI

Set kvačila sa plivajućim zamajcem LUK.


Puna cena: 53.457,00

Cena sa popustom: 40.627,00 Din

Ušteda: 12.830 Din

Bootstrap Thumbnail Third

Kočnice Astra H 1.9 CDTI

Prednji i zadnji diskovi i kočione pločice TEXTAR.

Puna cena: 20.682,00

Cena sa popustom: 15.718,00 Din

Ušteda 4.963 Din
Kako do korisničke podrške?


Ako želite da odluku o održavanju vozila formirate uz pomoć naših specijalista, popunite formular i uz uplatu godišnje članarine od 1.500 dinara postanite član Auto Sindikata.

Pored najnižih cena auto delova dobićete i punu podršku specijalista iz našeg korisničkog servisa, štampanu servisnu knjižicu sa planom održavanja Vašeg vozila, fiksnu cenu isporuke od 280 dinara, popuste na servisne usluge kod naših servisnih partnera i još par sitnica...
Auto delovi Chevrolet

 • Po povoljnim cenama nudimo kompletan asortiman auto delova za Chevrolet vozila – amortizeri za Chevrolet vozila, hladnjak za Chevrolet vozila, set kvacila za Chevrolet vozila, far za Chevrolet vozila, filteri za Chevrolet vozila, ulje za Chevrolet vozila, veliki servis za Chevrolet vozila, mali servis za Chevrolet vozila. 
 • Naš korisnicki centar ce Vam pomoci da izaberete odgovarajuci deo za Vaš automobil. Takode, pomoci cemo Vam da se odlucite izmedu velikog broja brendova auto delova za Chevrolet, koji se razlikuju po ceni i po kvalitetu. U našem asortimanu imamo preko 60 aftermarket proizvodaca Chevrolet auto delovi. U svakom trenutku dobicete informaciju koja ce Vam biti od znacaja za najpovoljnije održavanje Vašeg automobila. 
 • Robu isporucujemo kurirskim službama u svaki grad i svako selo u Srbiji. U vecini slucajeva rok isporuke je jedan dan. 
 • Garancija u skladu sa zakonom. O detaljima procitajte više – Opšti uslovi poslovanja. 
 • Korisnicki centar – Chevrolet auto delovi, radi radnim danima. Broj telefona kontakt centra: 060 63 33 685. 
 • Zbog svega toga, naši Chevrolet auto delovi ce Vam biti najpovoljnija opcija na tržištu! 


Veliki izbor auto delovi za sve modele Chevrolet automobila. Po najpovoljnijim uslovima nabavite auto delove za sve modele američkog proizvođača Chevrolet vozila. Auto delovi za Chevrolet Spark, delovi za Chevrolet Aveo, Chevrolet Kalos delovi ... Auto delovi za Chevrolet vozila se mogu naći u svim brendovima i cenovnim kategorijama – najjeftinije (Kina), optimalno cena/kvalitet i najbolji kvalitet bilo u OE ili OEM varijanti! Delove šaljemo na teritoriji cele Srbije kurirskim službama. Ukoliko Vam je potrebna pomoć možete pozvati naš Call centar.

Ukratko o fabrici: 

Ševrolet (engl. Chevrolet, odnosno francuski izgovor ševrole) je američki proizvođač automobila. Od 1918. deo je koncerna Dženeral motors. Kompaniju je 3. novembra 1911. osnovao švajcarski automobilista Luj Ševrole koji je 1900. imigrirao u Severnu Ameriku. Ševrolet je tokom pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka dominirao američkim tržištem, a 1963. tri od deset automobila prodanih na tom tržištu proizvedeno je u ovoj fabrici. Kompanija je proizvodila automobile svih vrsta, a među najpoznatijim modelima su: * Saberban - od 1936. radilo se o karavanu pod nazivom Saberban kariol, a od 1980. naziv nosi najveći terenac u ponudi kompanije. * Korveta - jedan od najpoznatijih modela američkih sportskih automobila koji se na tržištu prvi put pojavio 1953. i dosad je proizvedeno šest modela ovog modela. * Kamaro - sportski model proizveden u četiri generacije u periodu od 1967. do 2002. godine. Goodine 1915 Louis Chevrolet i Billy Durant su se razišli. Louis je prodao svoj udeo u kompaniji. U 1916. je Billy Durant objedinio Chevrolet Motor Car Companx sa koncernom General Motors. Danas je Chevrolet ili "Chevy", sinonim za brend GM. Godine 1953 Chevrolet je na izložbi Motorama u New York sa modelom Corvette. Ovaj sportski roadster, nazvan po brzom torpedoborcu, je bio odgovor firme GM na uspeh evropskih sportskih automobila. Ovaj autmobil je postepeno postao legenda. Danas se proizvodi model Chevrolet Corvette C6. U 2004.godini GM preuzima korejsku firmu Daewoo. Brend Chevrolet se od tada pojavljuje i na automobilima koji se proizvode u fabrikama Daewoo.Od 2005 godine pod nazivom Chevrolet na evropskom tržištu su se pojavili automobili južnokorejskog Daewoo. U Južnoj Americi, se pod brendom Chevrolet, prodaju modeli poznati u Evropi kao Opel Corsa, Astra ili Vectra. Poznat Chevrolet grb, stilizovani "leptir", se pojavio u 1913. Poreklo znaka nije poznato, ali neki tvrde da je to stilizovan švajcarski krst u znak sećanja na domovinu osnivača firme Chevrolet.